Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi vlasnici

Kuća Amy Winehouse prodana za 17,6 milijuna kuna

amy
Pixsell
04.12.2012.
u 11:15

U ponedjeljak navečer kuću u Camdenu gdje je živjela pokojna pjevačica kupio je jedan bračni par

Kuća pokojne Amy Winehouse u londonskom Camdenu prodana je na aukciji za 17,6 milijuna kuna. Početna cijena iznosila je 18,6 milijuna kuna, no Mitch Winehouse, otac pjevačice, odlučio je spustiti cijenu jer je htio kuću prodati što prije. U ponedjeljak navečer kuću je kupio jedan bračni par.

 

– Bilo mi je teško prodati Amyinu kuću, ali to je bilo jedino rješenje – izjavio je Mitch kojeg su obožavatelji njegove kćeri svakodnevno molili da ih pusti u obilazak kuće na Camdenu.

 

Dom pjevačice imao je veliko dvorište, tri sobe i uređen glazbeni studio.

Komentara 2

MI
miran
11:39 04.12.2012.

"Kuća Amy Winehouse prodana za 17,6 milijuna kuna" ------------------------------------------------------------------------- Ma nije valjda da i tamo u Londonu primaju kune!!! Tko bi se tomu nadao?

IR
ironyx
15:40 04.12.2012.

Ne koristimo u hrvatskoj cijene u kunama kada govorimo o vrijednosti nekretnina.. a kamoli u inozemstvu.. a to po srednjem tecaju HNB-a ili? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije