Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što ćemo sad

Kristen Stewart izbačena iz drugog nastavka filma 'Snjeguljica i lovac'

kristen stewart
15.08.2012.
u 09:15

Redatelj filma Rupet Sanders s kojim je Kristen prevarila dečka Roberta Pattinsona zadržat će posao, no Stewart nažalost nije bila te sreće.

Nakon javnog skandala koji je izbio zbog preljubničke afere Kristen Stewart s oženjenim britanskim redateljem Rupertom Sandersom, čini se da će mlada glumica platiti najveću cijenu za svoje grijehe. Naime studio Universal dao je naslutiti da se Kristen neće pojaviti u drugom nastavku filma 'Snjeguljica i lovac' dok će 41-godišnji redatelj Sanders najvjerovatnije ipak zadržati posao.

Naime, pisac scenarija prvog dijela David Keopp dao je otkaz, pa je produkcija odlučila u novom nastavku u središte priče staviti Chrisa Hemswortha, obiteljskog čovjeka bez mrlje u životopisu,  koji u filmu glumi lovca.

Nije poznato otkad je Hollywood postao sjedište velikih moralista, no sudeći po slučaju 22-godišnje Kristen Stewart stvari se mijenjaju.

Komentara 14

DU
Deleted user
10:19 15.08.2012.

Nema zime, kao vječna alternativa svim posrnulim glumicama ostaje porno branša! U SAD je nezgodno kad upadneš u moralni žrvanj nacije - i sada bježe od nje jer je moralno gledano, glumica i njena pojava, ta koja će zasjeniti svaki film ili TV serijal...

Avatar mlohavi
mlohavi
10:54 15.08.2012.

Zašto je ime redatelja u podnaslovu u navodnicima? ...'Rupert Sanders' Drugo, ova je pukla ko sijalica i od sebe napravila tešku glupaču. Kad je već išla u aferu onda je trebala zadržati dostojanstvo nakon toga a ne cvilit preko medija.. Životno pravilo, ako si k*rva, bar budi ponosna k*rva. Ovako samo ispada luzerica i naravno da će je otkačit. btw. Cura ima, kako ju je jedan kritičar opisao, 4 izraza lica. Ono...wtf?!?.. kako je uopće dobila popularnost... a da, sa onim smećem od serijala

MI
Milkica
10:07 15.08.2012.

Odično, to onda znači da ni Brad Pitt ne bude više mogao dobiti nikakvu ulogu, vjeorojatno ni Johnny Depp, ni hrpa drugih prevaranata i ostavitelja djevojaka, momaka, žena, muževa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije