Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smisao za humor

Kraljicu Elizabetu ovo je uvijek zabavljalo: 'Voljela je kad bi nešto pošlo po zlu'

Foto: Reuters/Pixsell
1/14
18.09.2022.
u 13:45

- Uvijek je voljela kad nešto nije bilo u redu, bilo kakvu priliku da se nasmije. Stvarno je imala izvrstan smisao za humor - ispričala je Penny Lancaster u svom gostovanju u emisji 'Good Morning Britain'.

Nekadašnji model Penny Lancaster koja sada radi kao posebna službenica za policiju grada Londona prošlog je tjedna gostovala u emisiji 'Good Morning Britain' gdje je podijelila neke anegdote o novom britanskom kralju Charlesu i pokojnoj kraljici. Lancaster je rekla da se kraljica voljela 'pošteno nasmijati', kao i da ju je zabavljalo kršenje protokola.

U razgovoru sa Susannom Reid o vremenu kada je plesala s kraljem za proslavu njegovog 60. rođendana, Penny je otkrila da je u početku bila nervozna zbog susreta s kraljevskom obitelji.

- Očito možete biti preopterećeni živcima, ali zapravo Njezino Veličanstvo nije bila netko kome je smetalo ako se ne pridržavate protokola - rekla je Suzanna, na što je Penny tada otkrila kako je kraljica 'voljela kad nešto pođe po zlu'.

- Apsolutno, uvijek je voljela kad nešto nije bilo u redu, bilo kakvu priliku da se nasmije. Stvarno je imala izvrstan smisao za humor - ispričala je Penny.

Podsjetimo, kraljica je preminula u četvrtak 8. rujna u svojoj vikendici u Balmoralu u Škotskoj u dobi od 96 godina života. Njezin sprovod je zakazan za ponedjeljak, a na tronu ju je naslijedio najstariji sin Charles.

VIDEO Diana je satima u suzama čekala ispred odaja kraljice Elizabete, a kraljica je uvijek isto reagirala

 

Ključne riječi

Komentara 2

5S
505.scrtom
14:33 18.09.2022.

na žalost ništa je više neće zabavljat a sve krenulo po zlu

DR
Draconic5
16:26 18.09.2022.

Sto posto ju je silno zabavljalo što su joj se sva djeca razvela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije