Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgori scenarij joj je u glavi

Kraljica je jako zabrinuta i ovo je strogo zabranila princu Williamu

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
19.12.2021.
u 15:40

Vjeruje kako je princ William odličan pilot i zna da može odlično upravljati zrakoplovom, ali boji se najgoreg scenarija i uvela mu je jednu zabranu.

Kraljica Elizabeta obavila je nekoliko ozbiljnih razgovora sa svojim unukom princom Williamom i zamolila ga je da prestane letjeti helikopterom sa svojom obitelji jer je u strahu da će im se dogoditi nešto loše.

Tražila je da ne putuje helikopterom posebno po lošem vremenu i upozorila ga je na pravilo kraljevske obitelji o izbjegavanju zajedničkog putovanja članova istog kućanstva. To pravilo je kraljica prije nekoliko godina odlučila malo ublažiti kako bi princ William i njegova supruga Kate i njihova djeca George (8), Charlotte (6) i Louis (3) proveli što više vremena zajedno kao obitelj i dopustila im je zajedničke letove zrakoplovom i helikopterom.  William je drugi u redu za prijestolje iza svog oca Charlesa princa od Walesa i kraljica Elizabeta strahuje od crnog scenarija i nesreća koje su u zadnje vrijeme s helikopterima česte i zato je unuku izdala ovu zabranu.

- Njezino Veličanstvo bliskim prijateljima je povjerila kako bi voljela da William prestane letjeti, osobito po lošem vremenu, jer helikopteri nisu najsigurniji oblik prijevoza i uvijek je u strahu i vrlo je zabrinuta kada zna da cijela obitelj leti s njim - izjavio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

- Kraljica je rekla Williamu da je zabrinuta i bez obzira što zna koliko je on dobar kao pilot, loše vrijeme i nesreće mogu ga zadesiti bilo kada - ističe izvor i dodaje kako je kraljica sretna načinom na koji princ William i njegova supruga obavljaju svoje kraljevske dužnosti i zna da će uz njih kraljevstvo biti u sigurnim rukama. 

Komentara 3

VU
vucijak
18:45 19.12.2021.

E , to bi bio picvajz da Wilijam vozi svoga cacu i svoju familiju pa se svi skrkaju i onda njegov brat zavlada, a crnikinja postane kraljica Britanije. Zvala bi se crna Britanija.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:47 20.12.2021.

Sta mu ova starica ima branit. Cvrkni joj cveger i vozi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije