Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARA

Korana Gvozdić pokazala figuru samo tri mjeseca nakon poroda: 'Jesi ti sigurna da si rodila?'

Foto: Instagram screenshot
1/10
29.07.2021.
u 10:16

"On se odlično snalazi u ulozi oca, ali u ulozi fotografa on jednostavno briljira!", napisala je Korana Gvozdić u opisu fotografije te označila svog supruga Ivana Šarića.

Bivša manekenka i ekonomistica Korana Gvozdić (38) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću dok uživa u bazenu. Na fotografiji se ističe njezina savršena linija samo nekoliko mjeseci nakon poroda. U opisu fotografije istaknula je nešto drugo. Naime, pohvalila je svog partnera stand-up komičara Ivana Šarića (36). "On se odlično snalazi u ulozi oca, ali u ulozi fotografa on jednostavno briljira!", napisala je ponosna ekonomistica.

Njezini pratitelji su ostali iznenađeni njezinim odličnim izgledom. "Ljepotice", poručili su joj. "Wow", još je jedna od reakcija. "Do modela je", jedan je od komplimenata i odgovor na njezin opis. "Jesi ti sigurna da si rodila prije par mjeseci? Top izgledaš", piše među komentarima. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, par je dobio sina u travnju, a ovu vijest su obznanili tek krajem svibnja. Šarić je jednom prilikom objasnio kako su se odlučili za ime Oliver. "Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac", rekao je tada komičar za InMagazin. Dodajmo da se par zaručio 2016. godine tijekom odmora u Grčkoj. Korana je jednom prilikom ispričala da joj se taj dan Ivan činio jako čudan. "Imao je ogromnu tremu", prisjetila se za Story.hr

VIDEO Poznati tenisač Roger Federer uživa na Jadranu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije