Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Kakva baka! Bivša Mamićeva supruga (49) pokazala liniju u badiću, javile joj se Nina Badrić i Ivana Vida

Zagreb: Na Marulićevom trgu održana modna revija brenda Duchess
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/14
28.07.2021.
u 15:40

Fotka je brzo skupila nekoliko stotina lajkova, a Vanja je dobila i gomilu komplimenata. U komentarima su joj se javile Nina Badrić, Ivana Vida, Matea Ibanez, Suzy Josipović, Snježana Mehun, ali i mnoge druge osobe koje su poduzetnici ostavile emotikone vatre.

Poduzetnica Vanja Horvat (49), bivša supruga Zorana Mamića, pokazala je kako uživa na odmoru. Vanja je pozirala na jahti u crno-bijelom badiću zanimljivog kroja, a pokazala je figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti i neke mlađe djevojke. 

Fotka je brzo skupila nekoliko stotina lajkova, a Vanja je dobila i gomilu komplimenata. U komentarima su joj se javile  Nina Badrić, Ivana Vida, Matea Ibanez, Suzy Josipović, Snježana Mehun, ali i mnoge druge osobe koje su poduzetnici ostavile emotikone vatre.

Foto: Instagram

Inače, njezin je hobi jahanje, a to joj pomaže da ostane u kondiciji. Dobroj formi sigurno pridonosi i trčanje za unukom Vitom koju Vanja obožava. Kada je njezina kći Nina rodila, Vanja je u jednom intervju rekla kako je ona moderna baka, a često je zovu i najljepšom bakom.

– Ja sam jedna moderna baka, a ona moderna mama. Rodila sam s 22 godine, a ona sa 24. Međutim, Nina je puno opuštenija. Imala sam fakultetske obaveze, a i selili smo se u to vrijeme. Bilo je puno drugih prioriteta i obveza. Ja sam uvijek bila sva nekako – to mora biti to, moraju jesti to, moraju izaći u toliko sati, šetnje, a ona je puno opuštenija i sve stigne – izjavila je tada Vanja.

Njezina unučica sada ima dvije i pol godine, a Vanja je nedavno rekla kako je jako interesantna i puno priča, želi s njom kuhati. Kaže da je nevjerojatno dijete. Prošle godine Vanja se zaručila za Mladena Vebera koji je u travnju ove godine proglašen predsjednikom uprave Mlinara. S njim je u vezi dvije godine, ali par još nije odlučio kada će se vjenčati.

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

 

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
15:55 28.07.2021.

Vrhunski milf.

Avatar drug Joža
drug Joža
16:23 28.07.2021.

Puuuno bolja od Nives Celzijus, Lidije Bačić i ostalih polugolih poluproizvoda, ova ima stila i pedigrea, e moj Zorane...

LA
lajh1985
18:44 28.07.2021.

Severina joj se nije javila...bas banana:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije