Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdila ekipa serije

Poznatom glumcu pozlilo je tijekom snimanja serije i hitno je prevezen u bolnicu

Foto: Youtube screenshot
1/4
28.07.2021.
u 17:00

Bob Odenkirk u Novom Meksiku snima šestu i ujedno finalnu sezonu serije "Better call Saul" i tijeko snimanja mu nije bilo dobro i prevezen je u bolnicu.

Glumac Bob Odenkirk hitno je prevezen u bolnicu nakon što mu je iznenada pozlilo tijekom snimanja serije "Better call Saula". Poziv Hitnoj pomoći stigao je od jednog od članova ekipe serije s molbom da dođu hitno jer se 58-godišnjak ne osjeća dobro. Snimanje serije trenutno se odvija u Albuquerque u Novom Meksiku.

Informaciju da je Bob zadržan preko noći u bolnici agencijama AP i Reuters potvrdila je ekipa serije, ali nisu otkrili zbog čega je točno glumac u bolnici niti je li bio pri svijesti kada je prevezen u bolnicu. Za ulogu odvjetnik kaznenog prava Jimmyja McGilla u ovoj hvaljenoj seriji osvojio je četiri nominacije za nagradu Emmy, a u Novom Meksiku snima šestu ujedno i finalnu sezonu ove serije. Serija "Better Call Saul" je zapravo spin-off popularne serije "Breaking bada",  autori serije su Vince Gilligan i Peter Gould.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala je hit na društvenim mrežama: Ista je

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije