Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 59. GODINI

Klavijaturist Oliverovih Dupina Aljoša Draganić Vrančić preminuo od posljedica koronavirusa

Aljoša Draganić Vrančić
Foto: Facebook
1/4
21.08.2021.
u 11:25

Kako doznajemo od Aljošinih prijatelja iz Šibenika, Aljoša se s koronavirusom borio posljednjih mjesec dana. Dobio je upale oba plućna krila, a nakon što mu se stanje pogoršalo prebačen je u zagrebačku kliniku Fran Mihaljević, gdje je jutros i umro.

Tužna vijest za glazbeni svijet stigla je danas iz Zagreba. Šibenski glazbenik Aljoša Draganić Vrančić, klavijaturist grupe Dupini, preminuo je u 59. godini od posljedica koronavirusa. 

- Ne mogu virovat! Nažalost to je istina. Jutros je preminuo. Njegova supruga, u suzama mi je, sva uplakana, javila ima dva sata. Aljoša je u Dupinima od 92’ godine. Imao je svega 59 godina. U bolnici u Zagrebu proveo je 25 dana. Nije se nažalost izvukao… Puno smo proveli zajedničkih trenutaka. Pamtit ću ga kao dobrog prijatelja i vrhunskog glazbenika. Zadnji smo koncert imali u Primoštenu “Tragom Olivera” u lipnju - kazao je frontmen Dupina Goran Franić Njoko za Slobodnu Dalmaciju

 Kako doznajemo od Aljošinih prijatelja iz Šibenika, Aljoša se s koronavirusom borio više od mjesec dana. Dobio je upale oba plućna krila, a nakon što mu se stanje pogoršalo prebačen je u zagrebačku kliniku Fran Mihaljević, gdje je jutros i umro. 

Podsjetimo, Dupini su bili prateći bend Olivera Dragojevića, s njim su prošli cijeli svijet i pratili ga do njegovog posljednjeg koncerta. 

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 32

LI
linkser2
12:17 21.08.2021.

čekamo komentare geniusa u stilu jeli cijepljen, neće mene čipirati... navalite bolidi

Avatar Barba
Barba
13:42 21.08.2021.

Sućut obitelji i prijateljima.

Avatar Barba
Barba
13:40 21.08.2021.

Pa kakvi to ljudi komentiraju? Nitko da izrazi sućut obitelji, nego o cjepivu, čipovima, stožeru itd. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije