Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Klapa Sveti Florijan objavila spot za pjesmu 'Izgorit ću'

klapa sveti florijan
Foto: Screenshot
1/2
14.10.2014.
u 19:05

Klapa Sveti Florijan predstavlja spot za pjesmu "Izgorit ću", što je ujedno i četvrti njihov spot ove godine...

Klapa Sveti Florijan predstavlja spot za pjesmu "Izgorit ću", što je ujedno i četvrti njihov spot ove godine. Klapa je spot snimala prošlog tjedna na nekoliko lokacija od Stobreča do Omiša, a riječ je o videu ljubavne tematike koji prikazuje najsretnije i najtužnije trenutke ljubavne veze.

Režiser i snimatelj spota je Marin Čoko, koji je već snimao spotove za pjesme "Bila si mi sve" i "Ladna posteja" Klape Sveti Florijan.  

"Ova pjesma kompletna je priča. Kompletna zato što je i glazbu i riječi napisao Nino Treskavica, zajedno s Ninom radio sam aranžman za pjesmu, snimali smo je u Ninovu studiju u Žrnovnici, radio sam na njenoj produkciji, a sada je i snimanje spota obavljeno. Kako je Nino moj kolega iz benda Druga posada, ponosan sam na činjenicu da potpuno stojimo iza ove pjesme, a još više raduje da su svi članovi klape zadovoljni rezultatom", rekao je Marin Čoko.

Klapa će ovu vrlo radnu godinu upotpuniti i novim singlom i spotom koji su već najavili. Istaknuli su da će snimanje započeti već za nekoliko dana, a dotad možemo uživati u predivnoj pjesmi "Izgorit ću". Njihov novi studijski album možemo očekivati u proljeće iduće godine.

>>O. Dragojević, D. Dragović, P. Grašo i klape pomažu KK Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije