Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne sviđaju se svima

Kim pokazala nove natikače koje je dizajnirao njezin suprug i cijeli internet im se smije

Foto: Instagram
1/7
05.12.2020.
u 22:00

Cijena ovih cipela iznosit će oko 400 kuna i Kim ih je pokazala na svom Instagramu, a nakon toga cijeli internet je počeo ismijavati novo dizajnersko djelo Kanyea Westa.

Kim Kardashian često na društvenim mrežama reklamira odjeću i obuću s potpisom svog supruga Kanyea Westa, pa je tako svojim pratiteljima pohvalila i nove Yeezy 450 natikače. Cijena ovih cipela iznosit će oko 400 kuna i Kim ih je pokazala na svom Instagramu, a nakon toga cijeli internet je počeo ismijavati novo dizajnersko djelo Kanyea Westa.

Mnogima ovaj dizajn nalikuje jednoj vrsti pahuljica i ubrzo su se društvenim mrežama počele kružiti usporedbe ovih natikača s pahuljicama. Westov modni brend je poprilično narastao i postao je uspješan otkako je 2013. godine počeo suradnju s Adidasom i prema zadnjim informacijama o njegovim financijama koje je objavio Forbes njegovo bogatstvo se procjenjuje na 1,3 milijarde dolara.

 

 

 

 

Zadnjih mjeseci dosta se pisalo o narušenim bračnim odnosima između Kim i Kanyea. Problemi su se javili nakon reperovog šokantnog ispada tijekom njegove kampanje za predsjednika SAD-a. Tada je izjavio kako su on i supruga razmišljali o pobačaju kada su saznali da je trudna s njihovom najstarijom kćeri. Kim je poslije na društvenim mrežama objasnila kako se Kanye bori s bipolarnim poremećajem i zamolila je obožavatelje da budu puni razumijevanja za njega.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije