Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća sreća

Marijana iz Big Brothera opet je u braku, a novog supruga upoznala je na poslu

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
03.12.2020.
u 09:00

Ovo ljeto otkrila je kako čeka i prinovu, ali nije htjela tada otkrivati tko je otac njezina djeteta.

Marijana Kovačević prije devet godina pobijedila je u regionalnom Big Brotheru u kojem je osvojila 104 tisuće eura. Gledatelji je pamte po preljubu u Big brother kući. Nakon izlaska iz kuće rastala se od supruga s kojim je imala kći te je nastavila romansu iz BB-a s natjecateljem Nikolom Nemeševićem Nemešom. Njihova veza bila je turbulentna i puna uspona i padova i mnogi su se iznenadili kada se par 2016. godine vjenčao, ali brak nije dugo potrajao i svatko je krenuo svojim putem.

Ovoga ljeta Marijana je u RTL Exkluzivu priznala da je trudna, ali o novoj ljubavi i ocu svog djeteta nije htjela govoriti. Kako 24 sata doznaje, 35-godišnja Marijana nedavno se udala i sada se preziva Seifert te se u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu.

O svom privatnom životu nakon razlaza od Nemeša nije htjela govoriti, ali poznato je da je bila u vezi s Tomislavom Grizeljem Grickom, s kojim se upoznala u call centru u Zagrebu, gdje su oboje radili. Objavljivali su zajedničke fotografije na društvenim mrežama i izgledalo je da su s vremenom postali nešto više od prijatelja, ali ni taj odnos nije uspio. 

Komentara 25

SA
SamoIstina
09:37 03.12.2020.

Sretne li budaletine koji ju uze!

NT
Netko tamo daleko
09:25 03.12.2020.

U devet godina treći brak..😂😂 Koliko se puta još ta bude udavala?🤣🤣🤣

MR
mrkvax
10:36 03.12.2020.

Ovo ženit očito moraš biti željan onoga što kod žena nikada ne kisne...Svejedno mi ga žao...Mogu misliti kako mu je roditeljima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije