Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba još traje

Ivan Pažanin otkrio kako je uspio u kratkom periodu skinuti 30 kilograma

Osijek: Ivan Pažanin prezentirao pripremu jela od ostatka ručkova
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/8
03.12.2020.
u 10:54

Pažanin tvrdi da je, kada je bio tinejdžer, težio čak 120 kilograma, ali i da njegova borba još nije gotova jer cijeli život s tim ima problema.

Jedan od naših najpoznatijih chefova Ivan Pažanin, kojeg je šira javnosti zapamtila i po sudjelovanju u RTL-ovu kulinarskom showu   „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, progovorio je o svojoj borbi s težinom. Naime, Ivan je sudjelovao u showu ''Život iza vage'' koji vodi bivša natjecateljica Maca te joj je otkrio kako je uspio skinuti čak 30 kilograma.

Pažanin tvrdi da je, kad je bio tinejdžer, težio čak 120 kilograma, ali i da njegova borba još nije gotova jer cijeli život s tim ima problema. – Mislim da je i to malo genetski. A tu je i ona čuvena priča – kad bi baba došla, uvijek je mali gladan i to se malo izmaklo kontroli – kazao je chef i onda pojasnio kako je izgubio kilograme.

– Otišao sam jako mlad na brod, s 18 godina, a to je jako fizički naporan posao i 15 je sati rada dnevno. Malo sam promijenio prehranu i pripazio, pa je u nekoliko mjeseci nestalo tridesetak kilograma. Priznao je da stalno mora paziti na liniju kako mu se kilogrami ne bi nakupili.

– Jako mi se brzo prima, pogotovo sad kad sam stariji. Kad osjećam veliku glad, nekad se ne najedem, uvijek mi je ta debljina u glavi da moram paziti i pazim – tvrdi Ivan. 

Ključne riječi

Komentara 3

WA
waltercronk
11:48 03.12.2020.

Polupismeni klokani, nigdje ''otkrića''..

DM
drazen.muhvic
11:43 03.12.2020.

Možda je skinuo kilograme tako što je počeo jesti ono što inače drugima kuha?

ZV
zvonimir13
11:22 03.12.2020.

HaHaHa Pa nije nista otkrio kako je skinuo 30 kg ,samo je rekao da je puno radio i pazio na prehranu! Nes ti recepta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije