Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LATE NIGHT

Kim Kardashian radije prihvatila odvratnu kaznu nego da izda sestre

Kim Kardashian
Foto: CBS
1/6
16.11.2017.
u 17:27

Nakon što je odbila odgovoriti na pitanje o trudnoći Kim je otpila dobar gutljaj smoothieja od sardina, a onda je ostatak ispljunula u kantu i opsovala.

Kim Kardashian je gostujući u Late showu kod Jamesa Cordena obranila privatnost svojih sestara i radije popila odvratni smoothie od sardina, umjesto da odgovori na pitanje jesu li sestre kendall i Khloe trudne. Riječ je o segmentu showa u kojem Corden postavlja škakljiva pitanja svojim gostima, a oni mogu ne odgovoriti na njih, no u tom slučaju moraju konzumirati odvratna jela i pića poput 1000 godina starih jaja, kravlji jezik ili ptičju slinu.

Nakon što je odbila odgovoriti na pitanje o trudnoći Kim je otpila dobar gutljaj smoothieja od sardina, a onda je ostatak ispljunula u kantu i opsovala.

Osim toga, odgovorila je na nekoliko drugih zanimljivih pitanja. Primjerice, morala je rangirati članove obitelji od najbolje do najgore odjevenih. Prvo mjesto dala je sestri Kendall, zatim majci Kris, pa Kylie, Kourtney i Khloe.

Kim je otkrila i najgoru naviku svog supruga, rap zvijezde Kanyea Westa.

- To je lako. On zaspe na svakom sastanku, bez obzira radilo se o roditeljskom sastanku, posjetu doktoru ili sastanku s modnim kreatorima. Znao je čak i zahrkati u restoranu. Za sve je kriv jet lag - rekla je Kim i dodala kako još nisu smislili ime za svoje treće dijete koje će im roditi surogat majka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije