Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru

Kevin Spacey je uživao na Hvaru, evo gdje je sve bio u društvu svog domaćina Jakova Sedlara

Foto: Vecernji.hr
1/11
01.07.2022.
u 21:39

Njegov dolazak u Hrvatsku popratili su i brojni svjetski mediji koji prenose kako je slavni glumac posjetio otoke Brač i Hvar.

Na poziv redatelja Jakova Sedlara hollywoodski glumac Kevin Spacey stigao je na odmor u Hrvatsku. Na našoj obali će uživati deset dana, a njegov dolazak u Hrvatsku popratili su i brojni svjetski mediji koji prenose kako je slavni glumac posjetio otoke Brač i Hvar. Neki od njih pišu kako je u Hrvatsku stigao kako bi snimao dokumentarac, ali Jakov Sedlar je to demantirao i kazao kako je Spacey ovdje zbog odmora, a ne posla.

Odsjeo je u hotelu 'Osam' u Supetru, a danas su mu Sedlari pokazali Hvar. Najprije drugo najstarije kazalište u Europi, a nakon kave na rivi, uputili su se u restoran Laganini i Carpe Diem na Palmižani. Brojni turisti prepoznali su slavnoga glumca, zamolili su ga za fotografiranje, a on je svima ispunio tu želju. Kevinu Spaceyju ovo je drugi posjet Hrvatskoj u zadnjih nekoliko mjeseci jer je nedavno boravio u Zagrebu gdje je snimao film "Bilo jednom u Hrvatskoj" redatelja Jakova Sedlara, a u kojem Spacey glumi Franju Tuđmana. 

Foto: Vecernji.hr

- Za ulogu se pripremao dva mjeseca. Pogledao je sve dostupne Tuđmanove govore na YouTubeu i pročitao četiri knjige o Hrvatskoj. S jednom od njih, "Understanding Croatia" Bože Skoke stigao je u Zagreb. Rekao mi je da mu je drago što je došao ovamo i da je shvatio što je za Hrvatsku značila samostalnost te koliko je za nju zaslužan Franjo Tuđman – rekao nam je tada Jakov Sedlar.

VIDEO Teški zločini: Ove poznate osobe su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami

 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tajg
22:07 01.07.2022.

Vjerovatno snima dokumentarac o masti i računima, malo se izgleda pročulo po bilome svitu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije