Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Kolinda Grabar-Kitarović: Znate ono 'Jakove izdrži' i tako dalje, nije njemu bilo tako loše

Zagreb: Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom izašla na biralište
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/9
01.07.2022.
u 20:32

Bivša predsjednica govori o braku sa suprugom Jakovom i otkriva tajnu njihovog skladnog odnosa.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović pojavila se na LEADER SHE konferenciji u Zagrebu, a u intervju koji je poslije toga dala za IN Magazin ispričala je koliko joj je život mirniji sada u odnosu na period kada je bila predsjednica te ima li sada više vremena za kuhanje i kućanske poslove. 

- Imam više vremena, mada moram reći da su to nekako bile predrasude prije da nema, ja sam uvijek nalazila vremena za obitelj, nikad nisam propustila nikakve bitne događaje niti školske predstave - izjavila je i dodala kako voli kuhati i to joj je hobi, ali pohvalila je i kulinarske vještine svog supruga Jakova. Njezin suprug je bio kod kuće s djecom i Grabar - Kitarović veli kako je to bio njegov izbor.
- Znate ono Jakove izdrži i tako dalje, nije njemu bilo tako loše. On je zapravo do određene mjere i uživao u svemu tome i on je uvijek zapravo na početku braka meni rekao joj ja bih tako volio biti s djecom - rekla je. Otkrila je i koja je to tajna njihovog skladnog braka.

- Poštovanje, uvažavanje, tolerancija, potpora neoptuživanje za neke međusobne okolnosti, bez optuživanja. Pusti čovjeka da živi svojim životom, ono kako se kaže ne pitam, ne pitaj, dakle treba postojati ta razina slobode za svakoga od nas da se ne osjećamo skučeno, zatvoreno - kaže Kolinda Grabar - Kitarović. 

VIDEO Teški zločini: Ove poznate osobe su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami

Komentara 11

Avatar antikomunist6
antikomunist6
20:45 01.07.2022.

I sada se sramim kad se sjetim koje sam sve komentaru prepune zla, mržnje i ostalih "emocija" pročitao. Danas nešto samo približno napisati od "državniku" - odmah aus!

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
06:07 02.07.2022.

tako je presjednice peta kolona cmizdri

TA
Tajg
21:32 01.07.2022.

Kome cijela obitelj kusa iz diplomatskoga lonca osjeća sve povlastice na svim granama. Takoreći lako propjevaju i gledaju svoje položaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije