Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvana chloe

Kći Olivije Newton-John oglasila se nakon majčine smrti, podijelila dirljivu objavu i pokazala zajedničke fotografije

Foto: Instagram
1/6
09.08.2022.
u 10:16

Uz njih nije bilo opisa, no pratitelji su joj pisali komentare podrške i izražavali sućut.

Poznata glumica Olivia Newton-John jučer je preminula u 73. godini nakon duge borbe s rakom. Njezina obitelj obavijestila je javnost kako je Olivia preminula u svom domu na ranču u južnoj Kaliforniji u ponedjeljak ujutro.

Kći Chloe Lattanzi na Instagram profilu podijelila je brojne fotografije s majkom nakon majčine smrti i raznježila pratitelje. Podijelila je neke fotografije dok je bila djevojčica i neke u odrasloj dobi. 

Uz njih nije bilo opisa, no pratitelji su joj pisali komentare podrške i izražavali sućut.

Samo tri dana prije majčine smrti Chloe je na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Obožavam ovu ženu. Moja majka. Moja najbolja prijateljica."

Inače, Chloe i Olivia bile su jako povezane. Olivia je kći dobila s s glumcem Mattom Lattanzijem, s kojim je u braku bila 11 godina, a bila joj je jedino dijete. 

Zvijezda kultnog "Briljantina" tri desetljeća se borila sa zloćudnom bolesti i kada je prije tri godine otkrila kako joj se rak dojke vratio treći put rekla je:

– Kad vam dijagnosticiraju karcinom ili neku drugu ozbiljnu bolest, kao da odjednom dobijete vremensko ograničenje. Ako vjerujete statistikama, pridonijet ćete crnim prognozama. Jer, ako vam netko kaže kako vam je "ostalo još šest mjeseci života", vjerojatno će to biti točno toliko – jer u to vjerujete.

Prvi put joj je ova dijagnoza postavljena 1992. godine i uspješno je završila liječenje, a onda je 2012. godine doznala da se rak vratio, a prije tri godine liječnici su joj rekli kako je njezin karcinom u četvrtom stadiju. Nije klonula duhom i nastavila se boriti. Karijeru je počela kao glazbenica, ali tek je uloga u kultnom "Briljantinu" bila odskočna daska u njezinoj karijeri. Iako nije imala mnogo glumačkog iskustva, zasjala je u ovom filmskom ostvarenju uz Johna Travoltu. Nezaboravne su scene u kojima Olivia glumi Sandy Olsson, koja zbog zgodnog Dannyja Zuke, kojeg je glumio John Travolta, postaje opaka zavodnica. 

– Mislim da nitko nije očekivao da će film i desetljećima nakon premijere uživati ovakvu popularnost, a ja tada nisam ni slutila kako će me ljudi i danas pri svakom susretu najviše ispitivati o "Briljantinu" –- rekla je 2017. godine u intervju za CNN. Newton-John je u "Briljantinu" otpjevala tri najveća filmska hita: duete "You're The One That I Want" i "Summer Nights" s Travoltom i baladu "Hopelessly Devoted To You".

VIDEO>>Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije