Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji presretni

Kći najbogatije Hrvatice rodila svoje drugo dijete, samo nekoliko mjeseci nakon što je dobila brata

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/10
23.09.2020.
u 19:19

Ova 35-godišnjakinja, kći bivšeg vlasnika Formule 1, prije tjedan dana je rodila u Bernu u Švicarskoj. To je njezino drugo dijete koje je dobila u braku sa suprugom Jayem Rutlandom.

Tamara Ecclestone rodila je malenu djevojčicu, Serenu. Ova 35-godišnjakinja, kći bivšeg vlasnika Formule 1, prije tjedan dana je rodila u Bernu u Švicarskoj. To je njezino drugo dijete koje je dobila u braku sa suprugom Jayem Rutlandom. 
Vijest je potvrdio njezin ushićeni otac koji je trenutno u Gstaadu. 

- Apsolutno sam presretan što ću opet postati djed - kazao je Bernie i dodao da se njegova kćerkica i unuka osjećaju odlično

- Dala joj je ime Serena i obje su već počele izlaziti zajedno - otkrio je Ecclestone. 

- Serena i Ace jako su blizu po godinama pa je sigurno da će biti dobri prijatelji i igrati se zajedno kada budu stariji - priznao je Bernie koji je nedavno i sam postao otac. 

Podsjetimo, kći bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Hrvatice Slavice Radić, za engleske medije komentirala je rođenje brata, kojeg je njen otac dobio u 90. godini.  - Ne možemo biti sretniji, pogotovo sad u ovo posebno vrijeme. Tako je divno da imamo malog brata nakon što smo bili obitelj djevojaka - kazala je 36-godišnja Tamara koja se sa suprugom Jayom, kćerkom Sophijom i sestrom Petrom odmara u Hrvatskoj. Osim njih Ecclestone ima i 65-godišnju kći Deborah, koju je dobio u braku s prvom suprugom Ivy Bamford.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:50 23.09.2020.

Kći najbogatije Hrvatice rodila svoje drugo dijete, samo nekoliko mjeseci nakon što je dobila brata i poručila hrvatima da kopaju po kontejnerima, sanjaju da su svoji na svome i voze Formulu 1 i plješću na obali kada se ona preko ljeta voza sa jahtom po Jadranu.

KO
Komentarina
21:31 23.09.2020.

super kako.je Tamara tijekom clanka postala cijelu godinu starija. Pocela s 35, zavrsila sa 36

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije