Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Tajči se oglasila o bizarnoj situaciji: 'Zaista ne znam tko je mene prijavio'

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
23.09.2020.
u 17:55

Ipak, ovaj put nije riječ o čaju ili tabletama za mršavljenje, već su joj hakeri provalili u profil zbog čega je blokiran već nekoliko tjedana. To je, inače, jedan od profila koje pjevačica koristi kako bi komunicirala s obožavateljima diljem svijeta.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči postala je još jedna u nizu žrtava internetskih prevaranata. Ipak, ovaj put nije riječ o čaju ili tabletama za mršavljenje, već su joj hakeri provalili u profil zbog čega je blokiran već nekoliko tjedana. To je, inače, jedan od profila koje pjevačica koristi kako bi komunicirala s obožavateljima diljem svijeta. 

'Prošla su tri i pol tjedna od kad mi je Facebook račun blokiran. Objavljujem samo inspirativni sadržaj. Ja sam za blokiranje lažnih računa i onih računa koji šire mržnju, dezinformacije i potiču nasilje, ali zaista ne znam tko me je prijavio i zbog čega' napisala je Tajči uz video. 

1/9

Pozvala je, isto tako, obožavatelje da pogledaju film 'Social Dilemma', jedan od trenutačno najpopularnijih dokumentaraca na Netflixu.

 

Podsjetimo,  Tajči je pronašla pravu ljubav, a njezin novi odabranik David Langley osvojio ju je jer je autentičan, iskren i potpuno predan, kazala je za InMagazin.

Tatjana i David zajedno su u kućnoj karanteni, a društvo im prave i njezina tri sina te djevojka najstarijeg sina.  – Doma imam tri sina i djevojku najstarijeg sina.

Dobro nam je,  fino se slažemo, nitko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja kuham fino pa se okupimo oko stola i dobro nam je, zasad se ne mogu požaliti – kazala je pjevačica i naglasila da su oni već prošli tešku situaciju. – Mi smo prošli kroz tešku situaciju kad je moj suprug preminuo tako da već nekako uočavamo te sitnice. To može biti bilo što.  Jutarnja kava, činjenica da se disanjem mogu smiriti, razgovor s djecom ili psić – kaže Tajči. 

Komentara 1

IM
Inmerps mod aZ
18:53 23.09.2020.

Run

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije