Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomirba nakon svađe

Kate Winslet i Sam Mendes ipak se ne razvode

kate winslet
pixsell
11.07.2010.
u 16:21

Iako su bili korak od rastave, Sam i Kate odlučili su zajedno otići na odmor ovog ljeta i vidjeti imaju li šanse spasiti svoj poljuljani brak

Britanska glumica Kate Winslet (34) očito se ohladila od ljubomore pa je odlučila dati drugu priliku svom suprugu, redatelju Samu Mendesu (44), kojem je zamjerala što je previše vremena na snimanju novog filma poklanjao mlađahnoj glumici Rebecci Hall (27). Par koji je prije nekoliko mjeseci obznanio svoj razvod ljetni odmor provest će zajedno na svom velikom imanju u Gloucestershireu i usput provjeriti postoji li šansa da održe svoj poljuljani brak na životu.

 

- Sam je prije uvijek hladnokrvno napuštao propale veze, no ovaj put to nije u stanju jer su tu djeca. Želi biti siguran da su on i Kate pokušali baš sve da spase svoju ljubav - izjavio je izvor blizak slavnom redatelju.

 

Par se upoznao prije točno 20 godina, no vjenčali su se tajno tek prije sedam godina na Karipskom otočju. Godinu dana kasnije dobili su sina Joea, a Kate iz prvog braka s redateljem Jimom Threapletonom ima devetogodišnju kćer Miju. Ambiciozna dobitnica Oscara donedavno je bila zaokupljena snimanjem novog filma “Mildred Pierce” u New Yorku, a nova uloga smiješi joj se i u najnovijem projektu Stevena Soderbergha “Contagion” u kojem će se pojaviti zajedno s Mattom Damonom i Laurenceom Fishburneom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije