Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba je 29.travnja

Kate i William poslali 1900 pozivnica za kraljevsko vjenčanje

princ william
Foto: pixsell
1/3
20.02.2011.
u 16:38

Tisuću uzvanika velikog kraljevskog vjenčanja koje će se održati krajem travnja su prijatelji Kate i Williama.

Pripreme za vjenčanje princa Williama i Kate Middleton bliže se kraju. Iako je mladi par želio da vjenčanje koje će se održati 29. travnja bude više zabava za njihove prijatelje nego uštogljeni prijam za sve državnike svijeta, kraljica Elizabeta II. ostala je pri svome.

 Iz Buckinghamske palače odaslano je ukupno 1900 pozivnica diljem svijeta. Više od pola uzvanika, njih tisuću, prijatelji su Kate i princa Williama, a kraljica je na vjenčanje pozvala i 40 članova svjetskih kraljevskih obitelji. Među njima je i kralj Jordana, sultan od Bruneja, princ Saudijske Arabije, japanski car, kraljevi Malezije i Tajlanda. Barack Obama nije pozvan.

Komentara 6

KE
keks
01:07 21.02.2011.

Za dobar štimung će se pobrinuti Elton John&Jelena Karleuša!

KR
krilnik2
18:57 20.02.2011.

Odrekla se Krista i prodala dusu djavolu! Fuj.

Avatar bakunjin
bakunjin
20:02 20.02.2011.

jel majka kraljica pozvala i bin ladena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije