Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice u Umagu

Katarina Radivojević: DiCaprio je moja velika ljubav

Katarina Radivojevic
08.05.2010.
u 21:09

- Upoznala sam se s Butlerom preko zajedničkih prijatelja i išli smo zajedno u grad. Nismo radili skupa, pa zato o njemu ni ne pričam. Nije istina da je bio drzak prema meni - kaže.

Bilo da pleše uz tamburaše, šeta gradom ili kupuje na placu, glumica Katarina Radivojević (31) podiže prašinu. Tako je bilo i prošlog petka dok je valjuškajući se na plaži hotela Melia Coral u Umagu na sebe privukla poglede gostiju. Kao i svaki put, zli jezici njezinu su izgledu pokušali pronaći zamjerku, ali zanosna Srpkinja zbog toga ne mari.

Važna je prehrana

- Vodim računa o sebi. Jučer i danas sam, primjerice, jela ribu jer se trudim ne miješati ugljikohidrate i proteine. Ne pretjerujem ni u čemu, a treniram pet puta tjedno. I to tako mora biti! Mislim da izgledam normalno, makar još nisam posve zadovoljna svojim tijelom - uzvratila je Katarina. Zahvaljujući užicima i moru, ni ti tračevi nisu je mogli izbaciti iz takta.

- Obožavam more duž cijele obale. Najviše volim crnogorske šljunčane i pješčane plaže, ali ni istarske stijene nisu loše. U Hrvatskoj je usluga puno bolja, a i ljudi su finiji. Meni se to dopada - tvrdi glumica. No mišljenje o Hrvatskoj i njezinim stanovnicima proteklih je tjedana držala “na vagi”. Naime, tijekom boravka Gerarda Butlera Beogradu, mediji su objavili vijest o njegovu i Katarininu upoznavanju. Tamnokosa zvijezda sapunice “Najbolje godine”, tvrdili su srpski, a prenijeli domaći mediji toliko se pravila važna da ju je Butler otjerao.

- To nije točno! Smeta mi što se prenose stvari koje o meni izmišljaju srpski mediji. Taj “skandal” smislio je čovjek kojeg sam zbog istih takvih stvari prije dvije godine ošamarila. Zbog tih neistina nikad ga nisam tužila, ali... - jada se glumica i otkriva prave detalje druženja s hollywoodskim superstarom.

Butler nije bio drzak!


- Upoznala sam se s Butlerom preko zajedničkih prijatelja i išli smo zajedno u grad. Nismo radili skupa, pa zato o njemu ni ne pričam. Nije istina da je bio drzak prema meni - kaže.

- Ne želim biti kao cijeli Beograd koji se pomamio za njim. Ne želim biti djevojka koja na bilo koji način želi privući medijsku pažnju pa govori o njemu i slikaju se s njim. Nisam ni željela imati fotografiju s njim! - govori Katarina. No s obzirom da je glumca promotrila iz blizine, morali smo je upitati je li zaista toliko seksi.

- To ću zadržati za sebe. Za mene je Leonardo DiCaprio - Leonardo DiCaprio. Velika ljubav je to - otkrila je Katarina. Partijanerica po “struci” stoga je lako ostavila Butlera i stigla ui Umag na kako sama kaže, “finu zabavu i predah”.

Komentara 1

EU
eugen
12:40 09.05.2010.

Alo hrvati,sto zovete slicne fufe kod vas u Zg da snimaju,i onda glume neke velicine!Cu,ona i Kaprio,hahaha!!Cula zaba da se konj pa potkiva pa i ona digla nogu,tj.noge,hahahaha!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije