Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova u obitelji

Karabatić se ponosi suprugom koja je drugi put rodila

Foto: Instagram
1/12
08.08.2018.
u 08:15

Poznati se rukometaš na Instagramu pohvalio rođenjem kćeri Nore, a ona i dvogodišnji sin kruna su sedmogodišnje ljubavi

Proslavljeni francuski rukometaš hrvatskih korijena Nikola Karabatić dobio je drugo dijete.

Njegova supruga Geraldine Pillet na svijet je donijela malenu Noru, a ponosni otac odmah se pohvalio na društvenim mrežama. Vrijeme i mjesto dolaska malene u obitelj nije otkrio, no istaknuo je koliko se ponosi svojom voljenom Geraldine.

Ljubav bez krize

“Toliko te volimo, Nora. Najboljoj majci na svijetu, Geraldine Pillet”, napisao je 34-godišnjak u opisu fotografije na kojoj njegova supruga drži djevojčicu, a dvije godine stariji brat Alek je ljubi.

Rukometni reprezentativac u vezi je s gimnastičarkom od 2011., a u travnju 2016. dobili su prvo dijete. Njegova draga pratila je svog muškarca na svim rukometnim svjetskim i europskim prvenstvima, nije propustila ni Olimpijske igre u Londonu 2012., kada je Nikola s francuskom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju.

– Upoznali smo se preko jednog igrača jer je Geraldine najbolja prijateljica njegove djevojke – izjavio je jednom prilikom poznati sportaš. Karabatić je već nekoliko puta pokazao da voli posjete Hrvatskoj pa ga se često u društvu obitelji moglo vidjeti na jadranskoj obali ili kako šeće centrom Zagreba. Iako se za sedmu godinu veze kaže da je krizna, naznake krize kod ovog sretnog para zasad nema.

Romantična strana

Nikola je početkom srpnja na društvenim mrežama podijelio njihovu zajedničku fotografiju i najdražoj ženi u svom životu čestitao 30. rođendan. Istaknuo je da je Geraldine najbolja žena na planetu te da je voli do Mjeseca i natrag. Koliko mu obitelj znači dokazuju učestale fotografije Nikole i njegove obitelji na kojima rukometaš ne krije ponos i sreću zbog svog sina prvijenca, a sada je u to uigrano društvo došla i kćerčica koja će bez sumnje biti velika ljubav mame, tate i brata.

Geraldine je cijelo ljeto uživala u morskim radostima, a 45 dana prije porođaja Nikola ju je snimio na francuskoj obali
“Još samo koji dan”, napisala je tada lijepa Karabatićeva izabranica koja će ostali dio ljeta iskoristiti za brigu o prinovi Nori.

>> Pogledajte video - Lovrenova urnebesna ljetna potraga za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
09:04 08.08.2018.

Uf kad se sjetim njega i Omeyera...vrag ih odnio.

ST
stormrider
11:03 08.08.2018.

Nepozeljno

Avatar kravata
kravata
10:00 08.08.2018.

Sto je tu interesatno za nas bas nista neka slave oni kojima nesto znaci i to pozitivno, ineresatno ce bit ako postane rukometas i za 20 godina igra upravo protiv nas koji mu se trebamo sada radovat a ne nekojj nasoj sirotinji koja se rodila u siromastvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije