Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Kandidati provociraju jednog trenera i stavljaju šećer u kavu

Život na vagi
Foto: RTL
1/5
10.04.2017.
u 12:29

Timovi će zamijeniti trenere i dok će jedan tim bez problema slušati novog trenera, drugi tim nije zadovoljan ovom situacijom

U večerašnjoj emisiji "Život na vagi" na eliminaciju odlazi Plavi tim. Ljutiti na Crvene i njihovu taktiku, moraju teška srca donijeti odluku koja nije laka. Naime, moraju iz tima izbaciti čak dvoje ljudi. Sada su Crveni nadmoćno brojniji od njih i Plavi tim se osjeća osakaćenim.

Jutro nakon eliminacija Sanja i Mario dolaze u kuću i komentiraju s kandidatima ispadanje. Sanja ima i novi zadatak za sve – od sada kandidati pišu dnevnik prehrane kako bi lakše kontrolirali što točno unose u organizam. Ali, prije treninga stiže još jedna Marijanina videoporuka... Marijana Batinić razveseljava kandidate viješću da danas imaju vanjski trening. Ali, slijedi i šokantna informacija za sve –  od danas pa do daljnjega timovi mijenjaju trenere!

Slijedi trening na zagrebačkom Jarunu koji u Plavom timu sada vodi Mario Mlinarić, a u Crvenom Sanja Žuljević. Pred trenerima je ponovno težak zadatak ostvarivanja odnosa s novim kandidatima.

 I dok se jedan tim na novog trenera prilagođava bez problema, drugi je nezadovoljan. Koliko će cijeli tim patiti zbog provokacija i neposluha jednog njihovog člana prema Sanji, ostaje za vidjeti. A kao da potpuno neprimjereno ponašanje nije dovoljno, pred njezinim će očima u kavu sipati i šećer, što Sanji neće biti nimalo drago.

 

>>Kandidati ronili suze, evo što ih je natjeralo na plač

>>Netko je ustajao po noći i pojeo sarme. Hoće li se krivac otkriti na vaganju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije