Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna veza

Kako genijalan poklon od zagrebačkih vatrogasaca je dobila kći Marijane Batinić

Foto: Instagram
1/10
25.09.2020.
u 18:25

Ovaj poseban odnos između Marijane i vatrogasaca počeo je tijekom pandemije kada su na svom Facebooku vatrogasci napisali ovo: Vatrogasci Zagreb: Zbog epidemije Covida-19 zabranjen ulaz. Osim Marijani Batinić, Lidiji Bačić i Nives Celzijus.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić 18. rujna rodila je svoju drugu kći kojoj su ona i suprug Matej Pašalić dali ime Roza. Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima...Dobrodošla! - napisala je Marijana kada je objavila prvu fotografiju svoje mlađe kćeri.

Na njezinu adresu u međuvremenu stiglo je toliko buketa cvijeća da bi voditeljica, kaže, mogla otvoriti cvjećarnu. Jedan poklon je posebno oduševio Marijanu, a malenoj Rozi poslali su ga vatrogasci iz Zagreba.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Čestitamo! I dalje si prva na listi za dozvoljeni ulaz - napisali su vatrogasci iz vatrogasne postrojbe Zagreb, a uz čestitku bila je i igračka vatrogasca Sama. Ovaj poseban odnos između Marijane i vatrogasaca počeo je tijekom pandemije kada su na svom Facebooku vatrogasci napisali ovo: Vatrogasci Zagreb: Zbog epidemije Covida-19 zabranjen ulaz. Osim Marijani Batinić, Lidiji Bačić i Nives Celzijus. Dok je Marijana na porodiljnom dopustu u showu "Život na vagi" u ulozi voditeljice mijenja je bivša trenerica ovog showa Sanja Žuljević. 

1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije