Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Milica i Ivan Todorić dobili su drugo dijete, maleni Vid postao je stariji brat

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
25.09.2020.
u 11:05

Par već duže vrijeme živi u Švicarskoj, a Ivan je otkrio kako im je u obitelj stigla djevojčica.

Milica i Ivan Todorić dobili su drugo dijete, a sretnu vijest na svom Instagramu objavila Ivanova sestra Iva koja je objavila fotografiju bebe i napisala: - Dobrodošla na svijet malena. Ponosni otac za 24 sata pohvalio se kako su dobili djevojčicu, a par ima i sina Vida kojem su tri godine.

Sin Ivice Todorića sa svojom suprugom Milicom već neko vrijeme živi u Švicarskoj a tamo se rodio i njihov stariji sin, a svaki godišnji odmor ovaj par sada već tradicionalno provodi u Dubrovniku. Njih dvoje upoznali su se još 2009. godine u New Yorku i tijekom ovih 11 godina veze jednom su imali kraći prekid, ali ubrzo su se pomirili. Oni su i jedini par u obitelji Todorić koji je uspio sačuvati svoju ljubav nakon što se urušilo carstvo Agrokor.

Kada se Milici i Ivanu rodio sin Vid djed Ivica je bio toliko sretan i na svom blogu je napisao: Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:22 25.09.2020.

Neka je živa i zdrava, sunce djedovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije