Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnici

Justin Timberlake Jessicu Biel prevario s glumicom Oliviom Munn

justin jessica
Foto: Pixsell
1/3
31.01.2011.
u 21:01

Povjerovavši u to crnokosa ljepotica navodno mu se predala u potpunosti, i to u odajama hotela na Gansevoort Park aveniji.Izvori bliski preljubničkom paru prenijeli su da su Justin i Olivia uživali u strastima cijelu noć.

Pjevač Justin Timberlake svojoj dugogodišnjoj djevojci, glumici Jessici Biel, odlučio je "nabiti rogove". Kratkoročnu zamjenu pred kraj prošle godine navodno je pronašao u njezinoj kolegici Oliviji Munn, kaže US Weekly.

Preljubnici su se upoznali na poslovnom sastanku krajem rujna i tada su razmijeniti brojeve. Nije prošlo dugo, a veseli Justin odmah ju je počeo "naganjati", tvrdi anonimni izvor. 

Olivia Munn glazbeniku je objasnila da nikome ne voli biti druga te da je njihova veza nemoguća dok Justin ljubi Jessicu Biel, a Timberlake joj je tada navodno rekao da je njegova veza s lijepom glumicom već odavno stvar prošlosti.

Povjerovavši u to crnokosa ljepotica navodno mu se predala u potpunosti, i to u odajama hotela na Gansevoort Park aveniji.

Izvori bliski preljubničkom paru prenijeli su da su Justin i Olivia uživali u strastima cijelu noć. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije