Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posrećilo mu se

Justin Bieber posjetit će Playboyevu vilu u pratnji svog oca

justin
Pixsell
24.02.2011.
u 13:06

U intervjuu britanskom voditelju Piersu Morganu Hefner je otkrio da ga je pjevač pitao bi li mogao doći u posjet, a Hugh mu je odgovorio da je dobrodošao!

Već je dobro poznato da Justin Bieber nije 16-godišnjak kao svaki drugi. Zahvaljujući svom zvjezdanom statusu pjevač ima privilegije koje se pružaju vrlo rijetkima njegove dobi. Posljednja u nizu poslastica kojima će tinejdžerska zvijezda začiniti svoj život jest posjet vili Hugha Hefnera gdje će se Bieber družiti s Playboyevim zečicama, prenosi Femalefirst.

Zasićen djevojčicama koje ga svakodnevno opsjedaju, Bieber se zaželio društva pravih žena, i to prsatih plavuša te je izrazio želju da posjeti čuvenu vilu šefa Playboya. U intervjuu britanskom voditelju Piersu Morganu Hefner je otkrio da ga je pjevač pitao bi li mogao doći u posjet, a Hugh mu je odgovorio da je dobrodošao!

No, Justin onamo ne ide sam. Budući da još nije punoljetan, pratit će ga njegov otac.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:27 24.02.2011.

čudno što ne ide u pratnji majke.......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije