Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Jovica presretan, Nikolina mu je dopustila da dođe na njen nastup

Foto: RTL
1/6
29.06.2018.
u 16:14

Nikolina Cvek sutra nastupa u Rukavcu blizu RIjeke, a njen zaručnik Josip otkrio nam je kako mu je konačno dozvolila da dođe na njen nastup.

Nakon nastupa u Splitu Nikolina Cvek, zaručnica Josipa Ćiritovića iz "Ljubavi na selu" ima nove gaže.

Sutra nastupa u Rukavcu blizu RIjeke, a njen zaručnik Josip otkrio nam je kako mu je konačno dozvolila da dođe na njen nastup.

- Više nije znala kako me spriječiti i zato je dolazim gledati- radosno nam je priopći Josip. Dodao je kako njegova zaručnica na svom glazbenom  repertoaru ima hitove Jelene Rozge, Lidije Bačić i Sandre Afrike jer njih najviše voli. 

Jovica, kako od milja zovu Josipa, najavio nam je i kako se kroz nekoliko dana Nikolina seli k njemu, a nakon toga slijede planovi za vjenčanje. 

1/49

Komentara 4

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:38 29.06.2018.

nemam nista protiv zloupotrebljavanja medija nad hendikepiranima ako ovi nesretnici zarade nesto...poznajuci lesinarske HR medijske kuce oni nista ovim eksponiranjem nece zaraditi sramota i bijeda

NA
Narcis660
20:51 29.06.2018.

Koji idiot uopće ovoj nesretnoj djevojci organizira "gaže"???Sramite se svi kojima uopće padne na pamet ismijavati bolesnu osobu poput ove.Tužno i jadno....

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
20:31 29.06.2018.

Kaj će ALIEN rikaaat ili što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije