Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon skandala na oscarima

Još jedan veliki udarac za Willa Smitha! Evo tko još razmišlja o raskidu ugovora s njim

Foto: FIBA/Screenshot
1/6
06.04.2022.
u 23:00

Nedavno je objavljeno da su projekti na kojima je radio glumac za Netflix i Sony odgođeni do daljnjeg, a sada se šuška o još jednom potezu koji bi ga mogao neugodno iznenaditi.

Nakon što je glumac Will Smith na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Oscar ošamario komičara Chrisa Rocka, mnogi njegovi projekti su zaustavljeni. Tako je nedavno objavljeno da su projekti na kojima je radio glumac za Netflix i Sony odgođeni do daljnjeg, a sada se šuška o još jednom potezu koji bi ga mogao neugodno iznenaditi.

Naime, prema pisanju The Daily Beasta, agencija CAA koja zastupa Smitha ozbiljno razmišlja o prekidu suradnje. Navodno u agenciji postoje različita mišljenja te sukobi oko ove odluke. Jedan od najvažnijih ljudi u toj agenciji, Richard Lovett koji osobno zastupa Willa, volio bi da on ostane njihov klijent, dok bi njegovi kolege voljeli da se ta suradnja prekine. 

Iza ovih sukoba postoji i činjenica koja sigurno ne ide Smithu u prilog, a to je da bi CAA uskoro trebala preuzeti konkurentsku agenciju ICM koja zastupa Chrisa Rocka. Willu ne pomaže ni činjenica da se ova agencija opekla sa skandalom oko Harveya Weinsteina. Tada su u jednom trenutku čak poslali i ispriku, a sada žele izbjeći takvu situaciju. 

Inače, agencije su i ranije raskidale ugovore s poznatima zbog skandala. Tako je prije više godina agencija WME raskinula ugovor s glumcem Melom Gibsonom zbog njegovih neprikladnih javnih istupa, a isto su napravili i s redateljem Brettom Ratnerom zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Podsjetimo, Mel Gibson  je i u nedavnom intervju odbio odgovoriti na pitanje povezano sa svojim nekadašnjim ponašanjem. Novinar Jesse Watters mu je postavio pitanje o sukobu između Willa Smitha i Chrisa Rocka na dodjeli Oscara.

- Vi ovo možda bolje razumijete nego ostali, s obzirom na to kakva je vaša karijera. Što bi se dogodilo da ste vi ustali i udarili Rocka, bi li situacija bila ista? Jeste li kada razmišljali o tome? - pitao je Watters. Glumac i redatelj se na postavljeno pitanje neugodno nasmijao te dao znak da ne želi odgovoriti na pitanje, nakon toga se uključila njegova PR menadžerica te poručila da je vrijeme predviđeno za intervju isteklo.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti

Ključne riječi

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
09:10 07.04.2022.

Preburno reagirao

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:36 07.04.2022.

Papak se osilio i mora biti strogo penaliziran.

DU
Deleted user
10:01 07.04.2022.

Otjera ga u propast žena od 150 cm, tako mala, a tako puna otrova, i on se smijao dok ona nije okrenula očima, onda je morao skočiti i braniti "princezinu" čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije