Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jesen na Laudato TV-u

Laudato TV
Foto: Laudato TV
1/6
12.09.2022.
u 15:12

S prvim danom jeseni, 23. rujna, Laudato TV započinje svoju jesensku shemu

Obiteljska televizija u novu televizijsku sezonu ulazi s dvije nove emisije - glazbenom Nota bene i kontakt emisijom Klub prijatelja, snimkom koncerta 'Progledaj srcem' iz Maksimira, dokumentarcem 'Making of Progledaj srcem', novom crtanom serijom te provjerenim formatima ranijih sezona.

NOTA BENE
Nova glazbena emisija u hrvatskom TV eteru jedinstvenog je formata. Gosti emisije su izvođači suvremene duhovne glazbe, najpoznatija imena s koncerta 'Progledaj srcem', i poznata imena glazbenika s estrade. Uz glazbu – svirku i pjesmu u studiju, u kratkim, ugodnim i duhovitim razgovorima, saznat ćemo što im je zajedničko te kako glazba koja izražava ljubav, kreativnost i ljepotu može biti duhovna s obje strane scene. Voditeljica Zrinka Glavaš, i sama izvođačica duhovne glazbe, osim što emisiju vodi, animirat će je glazbeno i pjevati s gostima. U prvoj emisiji u petak, 30. rujna gostuju bend Emanuel i Tonči Huljić.

Foto: Laudato TV

PROGLEDAJ SRCEM NA MAKSIMIRU
Koncert 'Progledaj srcem' koji je 4. lipnja 2022. održan na Maksimiru posjetilo je više od 50 tisuća ljudi i upisan je kao jedan od najvećih društvenih događaja u Hrvatskoj 2022. godine. Duhovno-glazbeni spektakl na pozornici je ugostio 16 izvođača i ukupno 100 glazbenika. Nastupila su najveća imena suvremene duhovne glazbe: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, sestre Husar, Palić i Halužan, Rafael Dropulić Rafo, Toni Cetinski, Vanessa Mioč, zbor Mihovil te klapa Sveti Juraj HRM-a i Doris Dragović. Koncert je vodio Marin Periš, a duhovni nagovor imao je p. Boris Jozić. Redatelj video prijenosa je Ivan Miladinov. Trosatna snimka ovog povijesnog događaja na rasporedu je 2. listopada u 20 sati.

MAKING OF PROGLEDAJ SRCEM
Dokumentarni film prikazuje kako je nastajao 'Progledaj srcem 2022.' U filmu su prikazane sve etape organizacije najvećeg duhovnog koncerta u ovom dijelu Europe. 'Making of' donosi razgovore s organizatorima, sudionicima i izvođačima koji su sudjelovali u stvaranju ovog festivala molitve i glazbe. Čut ćemo izjave izvršne producentice Ksenije Abramović koja je pokrenula projekt 'Progledaj srcem' 2014. godine, kreativnog producenta Luke Kotlara, redatelja Ivana Miladinova, glazbenog producenta Gorana Kovačića i mnogih drugih. Film donosi događaje iza scene: kadrove planiranja, organizacije, pripreme, postavljanja scenografije, molitve i svjedočanstva aktera koji su u projekt uključeni.

Foto: Laudato TV

KLUB PRIJATELJA
Kontakt emisija uživo namijenjena je gledateljima i članovima Kluba prijatelja Laudato TV-a koji mogu nazvati u studio sa svojim prijedlozima, komentarima, upitima i svjedočanstvima. Kroz emisiju će se voditeljica Zrinka Glavaš s njima družiti, razgovarati, otkriti zanimljive informacije o programu i one iza kamere te ih darivati. Uživo četvrtkom u 18.10 sati od 15.rujna.

Foto: Laudato TV

SVI ZA STOL
Kulinarska emisija u svojoj drugoj sezoni vraća na ekran jednog od 100 najboljih kuhara svijeta, Hrvoja Kroflina, i gostujuće kuhare koji svoje vještine otkrivaju poznatim gostima i moderatorici Karmeli Vukov Colić. Na jelovniku su u svakoj emisiji delicije u tri slijeda koje prati vrhunska kapljica vina probranih od strane sommeliera. Emisija poučava, zabavlja i donosi ideje za obiteljski ručak i svečane trenutke. Ugodne minute brzo prolaze uz pjesmu koju u studio donose glazbeni gosti. U prvoj sezoni gostovali su brojni poznati, a niz nastavljaju Marija Husar Rimac i Toni Cetinski u novim nastavcima od nedjelje 25. rujna.

VRIJEME S ISUSOM
Nova crtana serija u kojoj četvero djece - Christine, Eva, Joseph i Enrique, putuju u prošlost, u vrijeme Novog zavjeta. Tamo sudjeluju u događajima i prispodobama iz Evanđelja pri čemu uče molitve i nauk Katoličke crkve. Na programu je subotom prijepodne.

Foto: Laudato TV

U svom programu Laudato TV nastavlja prikazivati uspješne formate 'Blagoslovljen tek' kojeg vodi Rafael Dropulić Rafo, 'Otvori spomenar' u kojemu Mirna Sigetić razgovara s poznatim javnim osobama, sportsku emisiju Dubravka Šimenca 'Dudo i prijatelji', emisiju o braku 'In Familia Dei', praktične savjete fra Jure Marčinkovića u emisiji 'Zlatni savjeti', 'More milosrđa' Daniela Voriha koji razgovara o osobnom iskustvu vjere svojih sugovornika, kao i vjerske emisije 'Novo srce' fra Ivana Matića, 'Odaziv' Diane Tikvić, 'Ne bojte se' p. Mije Nikića i dr. Laudato TV nastavlja jedini u Hrvatskoj izravno prenositi sva papina putovanja, opće audijencije pape Franje srijedom kroz emisiju 'Papa s nama', kao i 'Vijesti iz Svete zemlje' s tjednim pregledom novosti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije