Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naslijedila Kidman

Jennifer Garner svi se smiju nakon dodjele Oscara i postala je viralni hit

Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2018.
u 13:39

Zbog neobičnog izraza lica koji su uhvatile kamere lijepa glumica danas je viralni hit.

Svake godine nakon dodjele Oscara neki glumci se nađu na meti kritike i postaju predmet izrugivanja.

Prošle godine svi su se smijali načinu na koji je Nicole Kidman pljeskala, a ove godine njeno mjesto preuzela je Jennifer Garner s čudnim izrazom lica.

 

 

 

 

 

Lijepa glumica koja je jučer zablistala u plavoj Versaceovoj haljini postala je viralni hit zbog izraza lica koji su uhvatile kamere. Dok je pljeskala jednom od dobitnika Oscara, Jennifer je napravila neobičan izraz lica za koji su kasnije tvorci GIF-ova napisali da izgledao kao da je u tom trenutku  shvatila da je zaboravila doma ugasiti glačalo. 

1/27

Komentara 5

Avatar Eddie
Eddie
21:25 05.03.2018.

Gledao više puta, ne razumijem... Zašto joj se netko smije i zbog čega novinar piše o tomu. Lijepa žena plješće na dodjeli sa običnim izrazom lica... Kakve gluposti...

LJ
ljudeman
17:09 05.03.2018.

Mogu je ismijavati jedino ljubomorne zabe krastace

SC
schwertransport
16:31 05.03.2018.

Valjda je svi ismijavaju a ne .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije