Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE uspijeva NAPRAVITI

Svi pričaju o frizuri ove ruske političarke, a kada je vidite bit će vam jasno i zašto

Valentina Petrenko
Foto: Screenshot
05.03.2018.
u 11:24

Ruska političarka Valentina Petrenko (62) javnosti je najpoznatija po svojoj neobičnoj frizuri

Ruska političarka Valentina Petrenko (62) javnosti nije poznata po svome radu već po frizuri koju su mnogi proglasili najružnijom frizurom na svijetu.

Dužnosnica iz sibirske regije Khakassia svoju prepoznatljivu frizuru nosi već godinama, no nedavnim pojavljivanjem u javnosti ponovno je došla do izražaja.

Korisnici društvenih mreža tvrde kako je njezina frizura inspirirana ruskim šubarama, no nikome nije jasno kako ju je napravila.

Dok su jedini uvjereni da je riječ o perici, 62-godišnja političarka uvjerava da je kosa njezina te da frizuru sama uređuje.

– Po prirodi mi je kosa kovrčava i nemirna, ali i teška za oblikovanje, pa se sama uređujem – rekla je jednom prilikom ruska političarka.

Komentara 9

Avatar Nomi
Nomi
13:18 05.03.2018.

U moru ispeglanih plavuša Valentina je pravo osvježenje. Kao neka šoubiznis zvijezda. Meni je to super!

NI
Nikomah95
12:06 05.03.2018.

Da je crnkinja nebi izgledala čudno. Ajmo, 'no racism', gdje ste sad?

IB
istina_boli
15:30 06.03.2018.

Pa i nema bas neki izbor, ili termoizolaciona frizura ili subara, pa Sibir je to brale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije