Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Maja pozirala sa sinom, pratitelji odmah uočili nešto čudno: 'Toliko se ispeglala da joj fali pola naočala'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/11
30.06.2021.
u 08:00

Nakon odmora u Šibeniku, sretna obitelj krenula je put Murtera s kojeg je Maja objavila dvije nove fotografije. Međutim, osim što su se još jednom oduševili preslatkim Bloomom, pratitelji su primijetili i nešto pomalo čudno na njezinim fotografijama na kojima sinčića drži u naručju.

Maja Šuput Tatarinov (41) uživa u ulozi majke preslatkog sina Blooma kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Otkad su krenule vrućine i ljetno vrijeme, a i otkad je epidemiološka situacija nešto bolja, Maja i njezina obitelj borave u Dalmaciji, u kojoj Maja već niže gaže, a u pauzama od svadbi i pjevanja zajedno uživaju u kupanju.

Nakon odmora u Šibeniku, sretna obitelj krenula je put Murtera s kojeg je Maja objavila nove dvije fotografije. Međutim, osim što su se još jednom oduševili preslatkim Bloomom, pratitelji su primijetili i nešto pomalo čudno na njezinim fotografijama na kojima sinčića drži u naručju. 

Foto: Instagram

Maja je pozirala u prozračnoj bijeloj kombinaciji, a na glavu je zavezala veliku Guccijevu maramu kojom je pridržala kosu. Osim marame na glavi, Maja je stavila i sunčane naočale, a pratitelji su primijetili kako joj se lijevi kut naočala uopće ne vidi, te su za to okrivili njezinu vještinu u Photoshopu.

Foto: Instagram

"Fali pola naočala", "Ni odjeću ne pegla koliko lice i naočale", "Toliko se ispeglala da je i naočale obrisala", pisali su pratitelji koji su to primijetili.

Foto: FIBA/Screenshot

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo i da je Šuput malenog Blooma rodila prije samo tri mjeseca te je već vratila svoju liniju. Također, pjevačica se vratila i poslovnim obavezama, a maleni je već postao prava zvijezda društvenih mreža. Inače, Maja će u rujnu proslaviti 42. rođendan, a sudeći po fotografijama, pjevačica nikada nije izgleda bolje i sretnije.

VIDEO>> Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Savine Gokta
Savine Gokta
09:15 30.06.2021.

Pazi zaključka "Maja nikad nije izgledala bolje" 😂 a članak o "peglanju fotki" 🤨😃

ST
Stari
11:27 30.06.2021.

Pa kod mene na starom CRT monitoru se vidi lijeva strana naočala. I ne vidim da je to nešto puno shopirano, samo mi nije jasno zašto ste djetetu zamaglili lice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije