Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zar opet?

James Bond završio na operaciji

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell, Nisynd/Pixsell
1/4
23.05.2019.
u 12:00

Daniel Craig mora na operaciju nakon ozljede gležnja tijekom snimanja novog nastavka filma o najpoznatijem agentu, piše PageSix.

- Daniel Craig morat će se podvrgnuti minornom operacijskom zahvatu gležnja nakon što je zadobio ozljedu tijekom snimanja na Jamajci - stoji na službenom Twitter accountu "Bond 25".

Snimanje će se nastaviti dok Daniel Craig odmara dva tjedna po preporuci nakon operacije, a premijera filma se ne pomjera.

Prošli tjedan za Page Six izvor je naveo da je 51-godišnji glumac ozljedu gležnja dodao listi nebrojenih povreda koje je zadobio tijekom snimanja filmova o tajnom agentu. Prije ozljede gležnja, Craigu su izbili dva zuba, prerezali jagodicu na prstu i povrijedili koljeno.

Podsjetimo, ovo je poslijednji James Bond u kojem će glumiti Daniel Craig. Glavnog negativca tumačiti će Rami Malek, a Bondova djevojka bit će Ana de Armas. Nažalost, iako se više puta o tome nagađalo, Hrvatska nije među lokacijama na kojima će se film koji još nema ime snimati. Spominje se da će se nadovezati na “Spectre”, priču o Bondu snimljenu 2015. godine. Bondove destinacije bit će Jamajka, Norveška, Italija i, naravno, London te tamošnji Pinewood Studios

Ovo su maturalne haljine koje su nosile poznate Hrvatice i hollywoodski celebrityji.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drago2603
Drago2603
13:05 23.05.2019.

Izmišljeni lik James Bond 007 !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije