Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
007

Zadnji Craigov Bond neće se snimati u Hrvatskoj

REUTERS
29.04.2019.
u 14:19

Novi film o James Bondu u kina dolazi 2020. godine.

Konačno je objavljeno više detalja o novom filmu o Jamesu Bondu. Bit će to posljednji film o tajnom agentu u kojem će ga tumačiti Daniel Craig, a glavna je vijest da će glavni negativac biti Rami Malek. Bondova djevojka bit će Ana de Armas, lijepa kubansko-američka glumica, a redatelj je Cary Joji Fukunaga.

Nažalost, iako se više puta o tome nagađalo, Hrvatska nije među lokacijama na kojima će se film koji još nema ime snimati. Spominje se da će se nadovezati na “Spectre”, priču o Bondu snimljenu 2015. godine. Bondove destinacije bit će Jamajka, Norveška, Italija i, naravno, London te tamošnji Pinewood Studios. Čini se da je ideja o snimanju u Hrvatskoj umrla odlaskom Dannyja Boylea i njegova omiljenog scenarista Johna Hodgea iz priče o 25. nastavku sage o 007 pod kapom Eon Productionsa. Zanimljivost je zadnje Craigove interpretacije tajnog agenta što film počinje njegovim odmorom na Jamajci gdje se odmarao i sam Ian Fleming na svojem posjedu. Nažalost, probijen je i spominjani rok početka prikazivanja u 2019. godini, novog ćemo Bonda vidjeti tek sljedeće, 2020. godine, a najavljeni je datum 8. travnja.

Komentara 1

JO
jocoudriga
16:02 29.04.2019.

Neći snimati ni nastavak Dr.Zhivaga....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije