Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Bondova ljepotica

Ova zanosna 30-godišnja Kubanka glumit će novu Bondovu djevojku

Foto: Screenshot Instagram
1/5
27.04.2019.
u 09:00

Bondove djevojke glumile su neke od najljepših glumica na svijetu.

Ana De Armas nova je Bondova djevojka.

Vijesti je glumica podijelila na svom Instagram profilu uz sliku s ostatkom glumačke ekipe iz Bondovih filmova. Ova prekrasna 30-godišnja Kubanka javnosti je već od prije poznata iz filmova "Blade Runner 2049", "War Dogs" te "Overdrive", u kojem je glumila sa sinom poznatog glumca i redatelja, Scottom Eastwoodom.

Surađivala je s mnogim poznatim glumcima među kojima su Ryan Gosling, Keanu Reeves i Robert de Niro. Debitirala je s filmom "Una rosa de Francia" 2006. godine, a u Las Vegas se seli 2014. godine da bi započela svoju hollywoodsku karijeru. Na društvenim mrežama ovu ljepoticu prati više od 1.3 milijuna pratitelja, a s fanovima rado dijeli slike atraktivnih lokacija koje posjećuje i bliskih ljudi.

Bondove djevojke uvijek su bile zanosne i intrigantne, a glumile su ih neke od najljepših glumica na svijetu poput Monice Bellucci, Eve Green, Halle Berry, Denise Richards, Honor Blackman te mnoge druge.

Bond 25 najnoviji je film o poznatom agentu čija se premijera očekuje u travnju 2020. godine. Iako je Daniel Craig najavljivao da neće nastaviti s filmovima o Jamesu Bondu, ipak će se predomislio.

Komentara 1

Avatar Juki
Juki
09:37 27.04.2019.

Mavasu ne treba djevojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije