Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uporan

Jacksonov tjelesni čuvar sudski dokazuje da je Blanketov otac

blanket jackson (1)
Foto: pixsell
1/4
19.04.2012.
u 13:05

Matt Fiddes vjeruje da je otac malom Blanketu. Pokrenuo je sudsku bitku da bi DNK-analizom dokazao kako mu je biološki otac te se želi susreti s dječakom.

Nekadašnji tjelesni čuvar Michaela Jacksona Britanac Matt Fiddes pokrenuo je nedavno pravnu bitku kako bi dokazao da je on biološki otac Jacksonova najmlađeg sina  Blanketa. Fiddes je u SAD-u podnio zahtjev kojim potražuje pravo da viđa 10-godišnjeg Blanketa.

 – Tražim analizu DNK i pristanak Jacksonovih za to. Želim dobiti prava da ga viđam. Michael je bio njegov otac i ne želim da se to promijeni, no želim djecu natrag u svoj život, a jedini način da se to dogodi je pravnim putem. Mislim da je Blanket moj i želim i dokaz za to – rekao je Fiddes koji je izjavio i to da je obitelj pokojnog pjevača odbila o tome razgovarati s njim te da mu nisu odgovorili ni na jedno pismo otkako je Michael umro 2009.

– Sjeo sam i pitao ga: Je li Blanket moj sin? Odgovorio mi je: On je moje dijete, Matt, no ja sam upotrijebio tvoju spermu kako bi on nastao – kaže Fiddes.

Bivši pjevačev tjelesni čuvar kaže i da je 81-godišnja Michaelova majka Katherine napravila sve da zaustavi njegove molbe jer vjeruje da to radi samo zbog novca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije