Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urednica emisije "Provjereno"

Ivana Paradžiković: Sina učim da bude dobar čovjek i da je ljepota u različitostima

Ivana Paradžiković
Foto: Nova TV
1/6
18.05.2016.
u 11:10

Uz to što reportažama u emisiji Nove TV želi približiti ljudsku stvarnost i priče, svog sina također uči da bude dobar čovjek i poštuje drukčije od sebe

Voditeljica i urednica gledane emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković (35) slobodno vrijeme provodi u društvu svog sina Huga.

Osim što reportažama u emisiji Nove TV želi približiti ljudsku stvarnost i priče, svog sina također odgaja da bude dobar čovjek i poštuje drukčije od sebe.

– Slušam ga i često razgovaram s njim. Nisam popustljiva nego razumna. Učim ga da bude dobar čovjek i poštuje drukčije od sebe. Učim ga da je ljepota ovog svijeta u različitostima – ispričala je Ivana za časopis Story.

Samohrana majka kaže da njezinu devetogodišnjem sinu Hugu nije posebno važno što mu je majka poznata.

– Njemu je to kao da radim na telefonskoj centrali – kaže voditeljica.

>> Ivana Paradžiković: Gledatelji su ti zbog kojih živimo posao

>> Muškarci se "boje" Ivane Paradžiković

Komentara 11

KO
komentant
20:11 18.05.2016.

Koji tekst. Samo 10 nepunih redaka i s porukom . Volio bi znati; tko normalan uči svoju djecu da ne poštuju bilo koga ili bilo što. Ili je autor teksta možda htio reći kako su u HR većina nenormalni i uče svoju djecu lošim stvarima. Stvarno svašta u ovim novinama.

RM
rmd3
13:44 18.05.2016.

Uci ti njega da ko novinar zapada nemas pravo na mišljenje.

DU
Deleted user
21:18 18.05.2016.

Svi učimo svoju djecu isto što i ti Ivana. Samo što bi to bio "dobar čovjek"? Koja je definicija dobroga čovjeka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije