Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želja

Ivan Šarić poslao je pismo Mati Rimcu u kojem ga moli samo jednu stvar

Foto: instagram
1/6
11.09.2021.
u 11:18

Voditelj i stand up komičar ima jednu želju i nada se kako će mu je Rimac i ostvariti.

Naš stand up komičar i voditelj Ivan Šarić odlučio je poslati pismo Mati Rimcu i u pismu ima jednu molbu za koju se nada da će mu je Mate uslišati, a san je to mnogih zaljubljenika u automobile i vožnju.

- Dragi Mate, zovem se Ivan i imam 37 godina. Bio sam jako dobar ove godine… Pa bi moja želja bila par krugova u Neveri. S nestrpljenjem iščekujem tvoj odgovor. Ivan Š" - napisao je Šarić i objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj je njegovo pismo i omotnica s adresom Mate Rimca. Ivanovi obožavatelji odmah su mu dali podršku i u porukama poručili Mati Rimcu da ne ignorira Ivanovo pismo te mu dozvoli vožnju Neverom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

 

- Pogled ko da je pismu upućeno Djedu Mrazu. @materimac pa što ovoj divnoj Duši Ivanu ne ostvariš tu želju?! Ma neka ga on provoza, kao uvertiru u 'trkanje' s onim svemirskim smutljivcem Muskom, a čiji 'autići' nisu do koljena našem Hrvatskom vjetru Neveri... Mate, povedi, pobijedi... Opet, i opet, i opet... Pozz i čitamo se! @materimac daj mu đir!!! 😁 Sad i ja s nestrpljenjem iščekujem njegov odgovor. - poručili su Šariću pratitelji na Instagramu, a on još nije javio je li dobio odgovor od Rimca i hoće li se njegova želja ostvariti.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "Onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar horuk
horuk
11:28 11.09.2021.

Do jucer se rugali i ogovarali da je to sve prevara, danas se uvlace i vuku za rukav.

PS
popevke sAm slagal
12:48 11.09.2021.

Tko je ovaj Ivan Šarić? Je li to ona neznalica naosnovnijih stvari koja svojedobno u emisiji "Volim Hrvatsku" nije znao odgovoriti ni na jedno pitanje?

Avatar Member berries
Member berries
12:23 11.09.2021.

Joj, smiješno? Mila mati, ako je ovo komičar, onda......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije