Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazao fotku

Massimo pokazao kako su on i supruga uživali na moru prije 22 godine: 'Učinilo mi se da je Stavros'

Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/9
11.09.2021.
u 09:00

Pratitelji su primijetili i da se iza njega nalazi njegova supruga Eni, s kojom je u sretnom braku već 30 godina. Massimo je vezu s Eni započeo još početkom devedesetih.

Domaći glazbenik Massimo Savić (59) ne objavljuje često privatne fotografije stoga kada se to dogodi, pratitelji se oduševe fotografijom.

Glazbenik je sada objavio fotku staru 22 godine, kada je bio na moru, a u opisu se i našalio.

- Pozdrav s Jadrana. Ok, iz 1999. godine, ali to su već detalji - napisao je pored fotografije na kojoj pozira u bijeloj majici sa sunčanim naočalama na glavi. Na fotki se vidi da se glazbenik nalazi na moru. 

Pratitelji su primijetili i da se iza njega nalazi njegova supruga Eni, s kojom je u sretnom braku već 30 godina. 

- Na moment mi se učinilo da je Stavros - našalio se jedan pratitelj u komentarima, a Massimo mu je odgovorio: - Ne znam bi li to kolegi Mili bilo milo.

Massimo je vezu s Eni započeo još početkom devedesetih. Posljednji put isto je učinio kada je objavio fotografiju supruge sa kćeri Mirne, a i tada je bio poseban dan - Valentinovo.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije