Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutiti parovi

Imoćanin se zamjerio ukućanima: 'Nema on što pipati tuđu ženu'

Foto: RTL
10.04.2019.
u 17:31

Imoćanin Josip trn je u oku ostalim kandidatima showa 'Superpar'. Smeta im njegova neurednost, ali i to što dira druge žene.

Tenzija u showu 'Superpar' ne nedostaje. Ovog puta ostalim ukućanima trn u oku postao je Imoćanin Josip Ajduk. 21-godišnji kandidat zamjerio se parovima jer je neuredan, a smeta im i to što je, čini se, bacio oko na druge stanarke. Naime, u video najavi večerašnje emisije Zvonimir Vrdoljak govori kako mu smeta što je neuredan, a s njim se složila i njegova partnerica Matea.

- Jutros sam mu opet prigovorila da ne pere suđe. On je rekao da je jedan dan oprao i da mu je to dosta za godinu dana - kazala je Matea. Nekim kandidatima zasmetalo je i to što je jogurt iz posude koja je namijenjena svima jeo sa žlicom.  - Ne možeš svoju slinu ostavljat u jogurtu - komentirali su stanari.

Ipak, najviše se zamjerio Zvonomiru kojem osim toga što je neuredan smeta i to što je dirkao njegovu partnericu.

- Meni cura ide uz stepenice, a on ju hvata za nogu - ispričao je Zvonimir.

- On je mene pipao, ne hvatao za nogu. Nema on što pipati tuđu ženu - nadovezala se ljutita Matea.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Ključne riječi

Komentara 3

RH
roberto@hr
17:47 10.04.2019.

Matanovo dite!

Avatar zajutrak
zajutrak
17:39 10.04.2019.

Hahaha ,seljober, a još Imoćanin .

FR
franjo
17:48 10.04.2019.

Imoćanima je još uvijek zemlja ravna ploča .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije