Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmlađi kandidat

Imao 155 kg: Micek iz 'Života na vagi' proslavio rođendan i pohvalio se transformacijom

Foto: Instagram
1/5
21.01.2019.
u 19:30

Podsjetimo, nakon što je Domagoj nedavno objavio fotografiju iz srednje škole, brojni obožavatelji 'Života na vagi' bili su potpuno šokirani zbog nevjerojatne transformacije.

Domagoj Santo, od milja zvani Micek, najmlađi bivši kandidat izrazito popularnog reality showa 'Život na vagi' proslavio je 19. rođendan.

Da ni na rođendan ne odustati od vježbanja, dokazao je fotkom koju je objavio na Instagramu. Ovaj 19-godišnjak u showu je izgubio čak 63 kilograma. A rođendan mu nije zaboravio čestitati ni pobjednik, Alen Abramović, koji mu je napisao: Sve najbolje, Micek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#rođendanska1️⃣9️⃣🔝 #blackandwhite

A post shared by 👑Domagoj Santo👑 (@domagoj_santo18) on

Podsjetimo, nakon što je Domagoj nedavno objavio fotografiju iz srednje škole, brojni obožavatelji 'Života na vagi' bili su potpuno šokirani zbog nevjerojatne transformacije.

Pogledajte kako gubiti kilograme dok spavate:

Komentara 7

AM
ante_maja
21:43 21.01.2019.

svaka čast dečko,samo ne posustaj!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije