Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek pomaže

Ima veliko srce! Gesta Irene iz showa 'Život na vagi' sve će zbilja ganuti

Foto: RTL
1/4
06.09.2019.
u 14:52

Irena je djeci svog kolege iz showa kupila svu potrebnu opremu za novu školsku godinu.

Irena Štetić Andrin i Marijo Barišić Baro postali su prijatelji tijekom sudjelovanja u showu RTL-a "Život na vagi", a taj prijateljski odnos i dalje traje.

Irena je za Barinu obitelj napravila jednu hvale vrijednu gestu i on je to odlučio podijeliti i s javnosti. Kako piše RTL Irena je Barinoj djeci poslala opremu za novu školsku godinu i malo je reći kako ih je ugodno iznenadila. 

- Moja djeca dobila su punu kutiju stvari za školu, od pernica do školskih torbi, bilježnica, flomastera, bojica... Ma nema što nema! - rekao je Baro za RTL i dodao kako će Irena sigurno poludjeti kada vidi da ju je javno pohvalio. Rekao je kako su njegove kćeri bile presretne kada im je stigao poklon.

Irena je svoje veliko srce već pokazala kada je donirala sprave za RES park za djecu s posebnim potrebama. 

Pogledajte koji parovi su pronašli ljubav u showu "Život na vagi"


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije