Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo, micek!

U showu je izgubio više od 60 kilograma, a sada je konačno ostvario svoj veliki san

Foto: Instagram
1/5
19.08.2019.
u 15:37

Bivši pobjednik 'Života na vagi' Alen Abramović pohvalio se uspjehom kolege iz showa Domagoja Sante.

Bivši kandidati 'Života na vagi' ne prestaju nizati uspjehe ni nakon showa. Većina njih i dalje marljivo radi na sebi i svom izgledu, a uspjehe su počeli nizati i na drugim područjima.

Domagoj Santo, znan kao Micek, u show se prijavio kako bi izgubio suvišne kilograme koji su ga sputavali da sjedne u auto.

- Htio sam naučiti voziti, ali nikad nisam znao kakav ću auto dobiti i hoću moći u njega sjesti- komentirao je u nekoliko navrata Domagoj.

Sad ne samo da je sjeo u automobil nego je u ruke primio i volan. Naime, Micek je uspio položiti vozački ispit, a njegovim uspjehom pohvalio se pobjednik Alen Abramović.

- Stigao mi Micek u posjet! Ispunio je svoj san da položi vozački i mali vozi ko Hamilton! - napisao je Alen na svom Facebooku objavivši fotografiju sebe i novopečenog vozača.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte i gdje ljetuju poznati Hrvati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije