Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispao

Igor iz Masterchefa: Obitelji sam odmah skuhao recept iz showa

'SONY DSC'
''
15.04.2011.
u 23:02

Instruktor podvodnog ribolova želi jednog dana otvoriti konobu u kojoj će pripremati ribu koju sam ulovi

Iako je ispadanje Igora Zdenjaka iz showa Masterchef bilo pomalo nepravedno – zbog prehlade nije mogao razaznati okuse i mirise začina pa je bio najlošiji u tom izazovu – on nije razočaran. Kaže kako je lijepo vratiti se kući i obitelji pokazati što je sve naučio.

Odmah u ribe

– To je zanimljivo iskustvo i svaki dan nešto novo naučite. Nije žiri tamo samo da nas ocjenjuje – objasnio nam je Igor i dodao kako je to jedini razlog zbog kojeg mu je žao što je napustio show, jer više nema učenja novih recepata i vještina.

Čim je došao kući, pokazao je ukućanima naučeno.

– Odmah sam otišao u ribolov i berbu šparoga te im spravio specijalitet s mascarponeom. Oduševili su se – otkrio nam je 43-godišnjak i dodao kako su svi primijetili poboljšanje u njegovoj kuhinji.

– U Masterchefu sam naučio malo modernije kuhati i upotrebljavati namirnice s kojima prije nisam imao toliko iskustva – kaže simpatični instruktor podvodnog ribolova.

A upravo je nepoznata kuhinja razlog što su ga gledatelji i ostali kandidati showa možda doživljavali kao 'vuka samotnjaka'.

– Rekli su mi moji doma da sam bio neobično povučen, da inače nisam takav. Mislim da je razlog to što sam tamo bio na nepoznatom terenu – kaže Igor.

Još su jedan razlog, naravno, bile i kamere.

– Odmah sam se prepao tog aspekta realityja, ali drago mi je da je show o kuhanju, a ne o našim privatnim stvarima – priznaje Igor. Iako je danima sve vrijeme provodio u kuhinji, kaže da mu miris hrane nije dosadio, baš kao ni kuhača.

U kuhinji 24 sata

– Morate znati da smo mi "frikovi" kojima nikada neće biti dosta kuhanja. Da smo 24 sata za loncem, ne bi nam bilo dosta. I zaista svi tamo dijele neizmjernu ljubav prema kuhinji – rekao je Igor.

A hoće li u kuhanju pronaći svoju budućnost?

– Svatko u životu mora imati neki cilj. Moj je da proširim ovaj posao kojim se bavim, podvodni ribolov. Da otvorim malu konobu u kojoj ću ribu koju ulovim pripremati gostima – priznao je za kraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije