Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burne reakcije

Idu Prester napali da je snimila reklamu koja potiče homoseksualnost i nasilje, ona im brutalno uzvratila

Foto: Instagram
1/7
13.06.2020.
u 13:26

U pozivu na potpisivanje peticije navodi se kako reklama "namjerno šokira u svrhu pobuđivanja kontroverze izlažući djecu i maloljetnike LGBITQ propagandi i sadržajima koji nisu u skladu s dobi i zrelošću djece te moralom i uvjerenjima roditelja".

Voditeljica i pjevačica Ida Prester nedavno je snimila reklamu za jedno gazirano piće ne sluteć da će se upravo zbog toga naći u nezgodnoj situaciji. Naime, reklama je izazvala burne reakcije u javnosti, a krajem svibnja pokrenuta je i peticija pod nazivom “Povucite LGBTIQ reklamu za Cocktu s naših ekrana i ulica!”.

1/7

U pozivu na potpisivanje peticije navodi se kako reklama "namjerno šokira u svrhu pobuđivanja kontroverze izlažući djecu i maloljetnike LGBITQ propagandi i sadržajima koji nisu u skladu s dobi i zrelošću djece te moralom i uvjerenjima roditelja. Spot je erotiziran, slavi nasilje prikazujući djevojku koja udara mladića koji kleči u predio bubrega i promiče homoseksualni životni stil"

Na sve se na svojim društvenim mrežama osvrnula i Ida koja je brutalno odgovorila nezadovoljnim građanima kojima reklama smeta naglašavajući odjek koji je, dijelom zahvaljujući i njima, reklama dobila u javnosti.

Foto: Instagram screenshot

"PETICIJA:
‘Trazimo skidanje ove reklame s televizije i svih jumbo plakata radi poticanja na nemoral, homoseksualnost i nasilje.’ Skupljeno vec preko 4000 potpisa. I 718.000 pregleda na youtubeu." - napisala je Ida i hashtagu dodala #badinfluencer.

Podršku su joj u komentarima pružile i brojne poznate osobe među kojima je i Ella Dvornik.  - Da eno svi se “pederi” spotiču jedan o drugog da im ukradu žene - komentirala je Ella, a podršku su joj pružili i brojni fanovi. "Uspjela si kao čovjek i kao Influencer", "Mene više na nasilje potiču ovi nebulozni plakati naših kvazi političara i stranaka”, “Zatucanih budala ima svuda, i bit će ih… Ali ima i nas! Manje, ali nas ima…”, poručili su joj.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Оѕvetnik Еrnesta Fulira
Оѕvetnik Еrnesta Fulira
14:14 13.06.2020.

Shvatite vec jednom da manjina ne moze propagandom promijeniti mainstream mentalitet vecine. Ako vecini nesto nije normalno, onda to NIJE normalno, koliko god se vi trudili.

TO
tovarinjo
14:05 13.06.2020.

Tvoja kokta tvoja stvar, tvoja ljubav tvoja stvar i onda svima ispred nosa guraju svoje perverzije i spolne dezorijentacije kao da je to naša stvar? Malo priglupo, zar ne?

DU
duje90
15:23 13.06.2020.

ma mrš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije