Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najteži dani

Velika tuga u obitelji RTL-ova voditelja: 'Hvala ti za sve i zbogom!'

Foto: RTL
1/6
13.06.2020.
u 12:10

RTL-ov voditelj Tomislav Jelinčić na društvenim je mrežama otkrio tužnu vijest. U komentarima su se odmah javili i njegovi kolege s televizije koji su mu uputili izraze sućuti.

Voditelj informativne emisije RTL Danas Tomislav Jelinčić trenutno proživljava najteže trenutke u svom životu. Njegov otac zauvijek je napustio ovaj svijet, a tužnu vijest Tomisav je pratiteljima otkrio na društvenim mrežama. - Jedan. Nebo. Pjesnik. Izazov. Hvala. Original. Tuga. Dom. Urnebes. Neobrana. Tata. ZBogom.... - napisao je voditelj uz nekoliko dirljivih fotografija koje ga podsjećaju na oca.  U komentarima su se odmah javili i njegovi kolege s televizije koji su mu uputili izraze sućuti.

Foto: Instagram screenshot

"Sve prolazi, samo sjećanja ostaju. S vremenom samo ona koja donose osmijeh i ponos što su bili naši", poručila mu je kolegica Ana Brdarić Boljat s kojom na RTL-u surađuje već 15 godina. Inače, Tomislav ne krije koliko mu je obitelj važna pa se sa trojicom sinova i kćeri nerijetko hvali i na društvenim mrežama. U jednom od intervjua koji je dao za Večernji list Jelinčić je istaknuo kako su mu upravo oni najveće postignuće.

- Ponosan sam na svoju suprugu i djecu. Drago mi je i da sam uz posao i obitelj uspio završiti Filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti te snimiti nekoliko dokumentarnih filmova - kazao je Jelinčić.

Ključne riječi

Komentara 14

KA
Kana
16:02 13.06.2020.

A i ovaj bombastičan naslov, mislila sam u najgoru ruku , da mu je umrla žena , ili nedaj bože dijete, pa očevi i majke umiru svakodnevno, ne podcjenjujem tu tugu , u nijednom slučaju, ali brate....ima unuke , ...nevisteviste ....pa nitko nije za sjeme ostao.

KO
kodamesepita
14:31 13.06.2020.

isuse i marijo ; pa jeli moguce da se " djetetu velikog prijatelja " u hrvatskoj sućut preko Instagrama izrazi ? ima li uopce jos nesto sto je privatno ? mislila sam da barem bol i tuga jesu....

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:18 13.06.2020.

I to je vijest? Pustite čovjeka. Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije