Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ne surađuju

Pukla ljubav, ali i posao: Doris maknula Borisa s mjesta vlasnika zajedničke tvrtke

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
Foto: Instagram
1/8
13.06.2020.
u 10:25

Tvrtka koja je još 2015. registrirana za 'proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa' i dalje aktivna u statusu mikro poduzetnika, no s popisa zaposlenih Boris je u jeku bračne krize nestao.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i  glazbenik Boris Rogoznica prije nekoliko dana i sami su obznanili da se razvode i time stali na kraj glasinama o bračnim nevoljama koje kolaju već neko vrijeme.

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
1/8

– U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali hajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome, niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju – poručili su Boris i Doris koji više ni ne surađuju zajedno.

Obiteljska tvrtka DPR d.o.o koju su zajedno osnovali 2015. godine sada glasi samo na Doris. Tvrtka koja je registrirana  za 'proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa' i dalje aktivna u statusu mikro poduzetnika, no s popisa zaposlenih Boris je u jeku bračne krize nestao.

Foto: fininfo.hr
- Zajedno smo vlasnici obiteljske tvrtke u kojoj smo se zaposlili kako bismo sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge. Nema klasične hijerarhije. Ona je direktorica u firmi, jer netko to treba biti, ali svi prihodi idu u zajednički mlin, koji našoj obitelji služi za egzistenciju i daljnje ulaganje - pojasnio je glazbenik prije nekoliko mjeseci za Slobodnu Dalmaciju. Donedavno zajednička tvrtka 2018. godine ostvarila je ukupni godišnji prihod u iznosu od 713.984,00 kuna, a 2017. godišnji prihod u iznosu od 741.809,00 kn, no sada su i privatno, ali i poslovno odlučili krenuti svatko na svoju stranu.

 

Komentara 21

MS
mate.skaro.3
11:50 13.06.2020.

nigdje u članku, nakon višekratnog pažljivog čitanja, ne nalazim podatak da su kupili nekretninu bez kredita...pa dajte molim vas...

Avatar Оѕvetnik Еrnesta Fulira
Оѕvetnik Еrnesta Fulira
14:32 13.06.2020.

Mene zanima sto ma sve ovo kaze Ines-Minčić-Brodarica..? A sto je jutros doruckovala Nives-Šipčić-Pipulica..? A kako je na to reagirala Vesna-Tiplić-Zazubica...???

RO
RogaBabaroga
10:41 13.06.2020.

e sad ce malo o Doris! ako nije Sevka, onda je Doria! hebe se obicnom puko ko kga i zaato! vrh ste novinaratva fakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije