Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Clubbing

Humanitarni koncert „Sveti Toma - zajedno do znanja“

02. srpnja 2015. u 14:07 210 prikaza
Sveti Toma - zajedno do znanja
Foto: PR FOTO

Pravo na školovanje ne bi smjelo biti privilegija temeljena na financijskoj snazi obitelji. Mnoga iznimno nadarena djeca koja dolaze iz siromašnih i neobrazovanih obitelji ne nastavljaju školovanje i gube priliku da se znanjem i obrazovanjem bore protiv svojega siromaštva.

U želji da novac ne bude prepreka znanju Grad Pula, Porečko-pulska biskupija i Hrvatski katolički zbor „MI“ organiziraju humanitarnu akciju „Sveti Toma – zajedno do znanja“ sa željom da se pomogne siromašnim studentima, ali i potakne javnost da razmišlja o tom problemu i uključi se i pomogne.

Sutra, na blagdan Svetoga Tome će u pulskoj Areni biti održan veliki humanitarni koncert pod nazivom „Sveti Toma – zajedno do znanja”. Na koncertu s početkom u 20 sati nastupaju Oliver Dragojević, Ante Gelo, Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Bruno Krajcar i sestre Palić. Prihod od koncerta namijenjen je stipendiranju siromašnih studenata.

Ulaznice za koncert po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Tiska te putem sustava ticketshop.hr.

Svi koji žele podržati akciju izravnom uplatom na humanitarni račun mogu to učiniti uplatom donacije na IBAN: 5723600001501651203.  

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima