Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u pulskoj Areni

Humanitarni koncert „Sveti Toma - zajedno do znanja“

Sveti Toma - zajedno do znanja
PR FOTO
02.07.2015.
u 14:07

Pravo na školovanje ne bi smjelo biti privilegija temeljena na financijskoj snazi obitelji. Mnoga iznimno nadarena djeca koja dolaze iz siromašnih i neobrazovanih obitelji ne nastavljaju školovanje i gube priliku da se znanjem i obrazovanjem bore protiv svojega siromaštva.

U želji da novac ne bude prepreka znanju Grad Pula, Porečko-pulska biskupija i Hrvatski katolički zbor „MI“ organiziraju humanitarnu akciju „Sveti Toma – zajedno do znanja“ sa željom da se pomogne siromašnim studentima, ali i potakne javnost da razmišlja o tom problemu i uključi se i pomogne.

Sutra, na blagdan Svetoga Tome će u pulskoj Areni biti održan veliki humanitarni koncert pod nazivom „Sveti Toma – zajedno do znanja”. Na koncertu s početkom u 20 sati nastupaju Oliver Dragojević, Ante Gelo, Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Bruno Krajcar i sestre Palić. Prihod od koncerta namijenjen je stipendiranju siromašnih studenata.

Ulaznice za koncert po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Tiska te putem sustava ticketshop.hr.

Svi koji žele podržati akciju izravnom uplatom na humanitarni račun mogu to učiniti uplatom donacije na IBAN: 5723600001501651203.  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije