Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Hrvoje otkrio što se dogodilo kad je završio kod Dragane u sobi: Ona zna što želi

Foto: RTL
1/6
19.03.2023.
u 09:31

Nakon zabave Hrvoje je prespavao u sobi kod Dragane, a ostale kandidatkinje su primijetile kako su tijekom zabave njih dvoje bili posebno bliski

Tijekom prve zabave u novoj sezoni showa "Ljubav je na selu" svi su primijetili kako je farmer Hrvoje puno pažnje i vremena posvetio Dragani s kojom je razgovarao, plesao i grlio se, a natjecateljica Mirela je posumnjala da se među njima već razvila ljubav i s Paulinom je komentirala kako je između Hrvoja i Dragane pao i poljubac. Na kraju te zabave Hrvoje je prespavao u Draganinoj sobi, a to je dodatno uvjerilo ostale kandidatkinje kako je Hrvoje već odlučio tko će biti njegova odabranica na kraju showa. Hrvoje je sada ispričao i što se dogodilo te večeri na zabavi i što se dogodilo kada je otišao u Draganinu sobu.

- Nije bilo ništa, neki su rekli da smo se i poljubili, ali nismo. Bili smo na zabavi, pili smo, plesali, grlili se, ali nije bilo ništa više od toga. Kad sam išao spavati, u mojoj sobi je bilo puno ljudi pa sam otišao kat poviše i legao na kauč pa je došla Dragana i pozvala me u sobu da ne spavam na hodniku. - ispričao je za RTL. Na pitanje ima li možda kakvih iskrica između njega i Mirele, ovaj farmer kaže kako postoji fizička privlačnost ali ne i kemija jer se Mirela ponaša kao da je nedostižna.

Otkrio je i kako mu se sviđa i "zlatna" djevojka Suzana i otkrio je kako imaju dosta zajedničkih interesa i veseli se što je došla na njegovu farmu i djeluje mu da je njezin dolazak pobudio ljubomoru kod ostalih kandidatkinja. Odgovorio je i na pitanje je li ga odnos s Draganom udaljio od ostalih kandidatkinja.

- Mislim da je i tu sam malo pogriješio. Trebao sam biti skroz neutralan, ali Dragana je dosta nametljiva i zna što želi i po što je došla - priznao je Hrvoje. Hrvoje trenutno radi kao kuhar, dolazi iz Zagreba, a od djetinjstva svoje vikende provodi na farmi kod tete u Farkaševcu gdje ima čak 22 konja, magarca, vrt s povrćem, zemlju s djetelinom i bavi se uzgojem bio gnojiva za uzgoj kalifornijskih glista. Nakon smrti oba roditelja i smrti tetina supruga, njih su se dvoje još više povezali, a velika zajednička ljubav im je briga o konjima.

Za sebe kaže da je komunikativan, normalan, šaljiv i društven, ali ponekad i tvrdoglav. Imao je dosad dvije duže ljubavne veze, a u emisiju se odlučio prijaviti da upozna nove ljude, a možda i svoju srodnu dušu. Volio bi da njegova buduća djevojka ne bude starija od 45 godina, da je komunikativna, opuštena i otvorena, a prednost imaju temperamentne Dalmatinke.

VIDEO Alka Vuica: Žalim što se nisam udala za svog Porečanina. I danas kad ga vidim zatitram, ali oženjen je

Ključne riječi

Komentara 1

OT
otrovnijezik
09:57 19.03.2023.

Sigurno su pričali o hidraulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije